Filmul Capra cu 3 iezi pe Netflix

Filmul Capra cu 3 iezi este regizat de Victor Canache si a fost inspirat din povestea scrisa de Ion Creanga. L-am vizionat pe Netflix acum cateva zile si mi-a placut mult.

E prima oara cand vad intr-un film romanesc cum un ucigas taie tendoanele unui copil, iar asta e doar 10% din ce nenorociri poate sa faca personajul negativ. Lupul interpretat de Marius Bodochi face un rol mare, de la vorbe, la gesturi, la felul in care urmareste prada, pana la felul in care se joaca cu mintea copiilor.

Cand sufera Maia Morgenstern, ti se face pielea de gaina si o sa intelegi mai multe cand o sa vezi finalul. Stiam ca aceasta actrita e de top, dar nu ma asteptam la colaborarea buna intre ea si Lup. Cei 2 actori cu experienta au mai jucat in piese de teatru si se vede de la o posta ca sunt profesionisti cu vechime si se inteleg foarte bine pe scena de teatru sau in fata camerei de filmat.

Cei 3 copii din filmul Capra cu 3 iezi nu sunt actori: Antonio Gavrilă, Răzvan Ilina şi Silviu Corbu. Au fost alesi din satul Malul cu Flori unde s-au facut filmarile, iar cel mic face un rol mare pentru varsta lui. Padurea m-a bagat in sperieti, desi eu am copilarit la tara, la bunici. Pana la acest film nu am considerat padurea un mediu periculos, era doar un loc de joaca era pentru mine, locul unde petreceam cele mai mult ore cu prietenii mei alergand dupa veverite, la cules de ciuperci sau dupa mure ca sa faca bunica cea mai buna dulceata din lume.

Acum, acest film m-a pus pe ganduri. Muzica iti intra la suflet si se muleaza pe scene greu de privit si sunetele bine alese m-au dus cu gandul la The Shining cu Jack Nicholson in rolul principal, filmul de succes inspirat din cartea lui Stephen King.

Cred ca ultimii 2 ani au fost un castig pentru filmul romanesc, am vazut comedii bune, dar si Capra cu 3 iezi care a bagat groaza in mine la cateva faze pline de suspans. Cine se bucura si se aseza la masa pomenilor filmului romanesc pana acum, s-a inselat. Inca mai avem actori buni, regizori si scenaristi care stiu sa se joace cu mintea noastra.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap