Godzilla: King of the Monsters, trailer nou

godzillaGodzilla: King of the Monsters este al 3-lea film din MonsterVerse, dupa realizarile cinematografice de succes Godzilla si Kong: Skull Island. In 2020, vom viziona in salile de cinema Godzilla vs. Kong, al 4-lea film din acest univers, desi nu stiu cum ar putea sa ii faca fata King Kong lui Godzilla la orice ora din zi si din noapte.

In mai 2019, o vom vedea pe Godzilla in actiune alaturi de Rodan si Mothra, plus monstrul cu 3 capete King Ghidorah. King Ghidorah are 2 cozi si 3 capete de dragon si este considerat unul dintre cei mai periculosi adversari pentru Godzilla. Originea acestui monstru cu 3 capete variaza si unele surse spun ca este un extraterestru distrugator de planete, altele zic ca este un monstru genetic din viitor, iar alte surse sustin sus si tare ca este gardianul protector al Japoniei vechi.

Tomoyuki Tanaka este creatorul lui King Ghidorah, alaturi de monstrul mult mai cunoscut Godzilla. Pentru King Ghidorah, Tomoyuki Tanaka s-a inspirat din mitologia greaca, in special din Hidra din Lerna, un  sarpe enorm cu mai multe capete, iar lacul unde isi facea veacul acest monstru era intrarea in Lumea mortilor. Daca ii taiai unul din capetele Hidrei, altele cresteau la loc. Pentru fiecare cap taiat, alte 2 apareau la loc. Hercule o va ucide pe Hidra ca parte din cele 12 munci grele pe care eroul grec a trebuit sa le faca pentru regele Eurystheus.

Godzilla: King of the Monsters este regizat de Michael Dougherty, dupa un scenariu de Zach Shields, iar actorii principali sunt Millie Bobby Brown, Vera Farmiga, Sally Hawkins. Acest film va rula in cinematografele din intreaga lume din mai 2019.

Trailer Godzilla: King of the Monsters

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap