Cele mai asteptate filme din 2020

cele mai asteptate filme din 2020

Anul 2019 a fost capat de linie pentru unele filme cu super-eroi. Avengers: Endgame a fost sfarsitul lui Iron Man, dar si o victorie importanta impotriva celui mai de temut anti-erou, Tanos care a aparut pentru prima oara in banda desenata The Invincible Iron Man, numarul 55 al revistei.

Disney a facut bani buni cu filmele Frozen 2 si The Lion King , dar ultimul Star Wars a dezamagit fanii, desi a avut incasari importante.

Ce nu mi-a placut la ultimele filme Star Wars?

Saga Star Wars s-a incheiat in decembrie 2019 cu The Rise of Skywalker, dar care nu a avut un succes de rasunet pentru ca Rey, personajul principal, avea puteri incredibile si niciodata nu a fost in pericol, un erou care nu a reprezentat nimic pentru iubitorii filmelor SF.

Rey a fost denumita Mary Sue de iubitorii filmelor SF, iar asta inseamna ca este un personaj perfect, nu evolueaza deloc pentru ca este un erou de nota 10. Rey poate lupta cu sabii laser, se poate infiltra in randurile inamicilor, poate sa piloteze nave, le poate repara din zbor, poate scapa cu usurinta cand este capturata, poate vindeca rani fatale si poate opri o nava sa isi ia zborul prin folosirea Fortei. Toate astea fara antrenament. Ea foarte rar are nevoie de ajutorul prietenilor si pare ca ultimele filme Star Wars prezinta 2 povesti: Aventurile lui Rey si restul lumii.

Luke Skywalker, unul dintre cei mai puternici Jedi, a fost o bataie de joc pentru realizatori ultimelor filme din aceasta Saga. In trecut, Luke a fost antrenat de Obi-Wan si Yoda si este cel care a reusit indirect uciderea lui Palpatine, cel mai periculos imparat care a fost foarte aproape sa distruga mitul luptatorilor Jedi. Forta din Star Wars are anumite reguli pe care regizorii si scenaristii nu le-au respectat, iar ultimele 3 filme SF din acest Univers nu au venit cu nimic nou.

Un nou film Star Wars va aparea in 2020 si daca nu aveti rabdare pana atunci, puteti sa vizionati serialul The Mandalorian, o realizare cinematografica care este mult peste The Rise of Skywalker.

In 2020, o sa aveti parte de filme cu super-eroi, filme de actiune sau SF de top.

Cele mai asteptate filme din 2020

no time to die

Wonder Woman 1984 si Black Widow ocupa primele 2 locuri intr-un top 10 Cele mai asteptate filme din 2020 realizat Fandango, site american care vinde online bilete pentru filmele de cinema, plus informatii noi despre actori cunoscuti sau seriale TV cu succes la public.

Top 10 filme pe care nu trebuie sa le ratati in 2020

1. Wonder Woman 1984

2. Black Widow

3. Marvel’s Eternals

4. Mulan

5. No Time to Die

6. A Quiet Place Part II

7. Birds of Prey

8. In the Heights

9. Soul

10. Fast & Furious 9

De remarcat este faptul ca primele 4 filme din acest top au regizori femei, iar asta e de remarcat intr-o lume in care barbatii conduc aproape in toate domeniile.

Acest top nu reprezinta cu siguranta si un succes sigur la vanzarea de bilete pentru ca anul trecut Fandango considera ca Dumbo va fi pe locul 9 inaintea filmului Joker. Pelicula cu jokerul nebun a intrecut orice asteptari si a avut incasari record, iar Dumbo nu a rupt norii, desi are urechile foarte mari.

Care este filmul din acest top 10 pe care doriti sa il vedeti neaparat?

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap