Hobbs and Shaw – Super Bowl trailer

Hobbs and Shaw

In timpul Super Bowl 53, a aparut noul trailer al filmului Hobbs and Shaw, interpretati de The Rock si Jason Statham, foarte cunoscuti din seria filmelor Fast & Furious. Cei 2 vor fi nevoiti sa lucreze impreuna, desi se urasc si nu isi pot imagina o asemenea colaborare, ca sa il invinga pe personajul negativ interpretat de Idris Elba.

 Brixton, personajul interpretat de Idris Elba, este un hibrid intre om si computer, iar aceasta serie care incepuse cu niste masini negre care jefuiau tiruri in mers devine SF. Stiu ca in trecut am vazut faze senzationale, dar greu de crezut, in care unele personaje sareau cu masina in mare viteza dintr-un zgarie-nori in altul, sareau cu parasutele legate de masini din avioane, un Lamborghini Murcielago care circula cu viteza maxima pe un ghetar sau se luptau cu autoturismele de firma Mercedes-AMG GT, Subaru BR-Z, Jaguar F-Type Coupe si 1966 Corvette Stingray cu un submarin. Cred ca seria era deja SF de ceva timp pana sa apara Brixton pe scena.

In acest film, Jason Statham pare sa fie un baiat bun, dar pe mine nu ma pacalesc producatorii acestei creatii cinematografice. Deckard Shaw interpretat de Statham a fost un terorist specializat in explozibili si este cel care a provocat moartea lui Han. La inceputul filmului Fast and Furious 7,Deckard Shaw ucide peste 50 de soldati britanici din fortele speciale.

Hobbs and Shaw va rula in cinematografele din intreaga lume incapand din 1 august 2019, iar daca va intereseaza cum se numeste filmul in Brazilia acesta este Velozes & Furiosos: Hobbs & Shaw, iar in Spania Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap