Young Boys si TIV la Turneul Regional de minifotbal din Ploiesti

Targoviste este singurul oras care are 2 echipe in semifinale la Turneul Regional de minifotbal din Ploiesti. Bucuresti are doar o singura echipa in semifinale, iar capitala tarii are cei mai multi locuitori si cele mai puternice echipe din tara. Young Boys si TIV au facut senzatie in ultimele 2 zile.

VINERI
Cele 2 echipe de minifotbal din Dambovita s-au ridicat la nivelul asteptarilor la Turneul Regional din Ploiesti.
TIV a intrat prima in competitie si a jucat cu echipa care este campioana nationala, Ary&Roby. Echipa noastra a condus cu 3-0 la pauza, iar repriza a 2-a a fost o joaca de-a soarecele si pisica. Echipa fratilor Seran a castigat cu 5-1 la final, fara emotii.
Apoi a juca Young Boys contra celor de la Delta Tulcea. Dupa o prima repriza echilibrata, Young Boys castiga la final cu 2-0. Ultimul gol a fost reusit dupa o paza de exceptie a lui Anton, zis Gonzo, care a surprins intreaga aparare adversa.

Dupa o ora de pauza, TIV a jucat impotriva celei mai bune echipe din Romania la ora actuala, Tanzmannschaft. 5 din cei 6 jucatori ai echipei Tanzmannschaft sunt in Echipa Nationala. Aproape toti sunt periculosi 1 contra 1 si au viteza mare de reactie. TIV a avut 2 bare la 0-0, dar in final a pierdut cu 3-0.
young boys
Young Boys la incalzire inainte de meciul cu echipa campioana din Galati

Ultimul meci al zilei de vineri a fost intre Young Boys si Ares Brasov. Echipa din Dambovita a revenit de fiecare data cand a fost condusa si meciul s-a terminat cu scorul de 2-2. S-a trecut la lovituri de la 7 metri. Tica, portarul echipei Young Boys a facut minuni pentru ca a scos 3 din 4 lovituri de departajare. Primele 2 lovituri au fost ratatate de ambele echipe. Apoi Gonzo a marcat cu siguranta, iar Pahontu i-a dus pe targovisteni in sferturi. Chedra Ploiesti si Young Boys merg brat la brat in sferturi pentru ca au realizat 5 puncte dupa 2 meciuri si matematic nu mai pot pierde calificarea.

SAMBATA
TIV All Stars a jucat ultimul meci din grupa impotriva echipei Viitorul Galati. A avut un gol valabil anulat de arbitru in prima repriza pentru un hent inexistent, lucru recunoscut de portarul celor de la Viitorul dupa meci. Apoi TIV a primit gol si a alergat dupa egalare pana in finalul meciului. A reusit sa puncteze pe tabela cand mai erau 2 minute din meci prin golul inscris de Robert Popescu-Pope cu un sut de la distanta. Au urmat lovituri de la 7 metri, iar portarul echipei TIV, Radu Ungureanu, a aparat 2 lovituri de la 7 metri si echipa lui a ajuns in sferturi.
TIV All Stars
TIV impotriva unei echipe de top din minifotbal, Tanzmannschaft

In grupa D, Chedra Ploiești si Young Boys s-au batut pentru locul 1. Dupa ce meciul s-a terminat egal, s-a ajuns la lovituri de departajare unde Chedra a castigat si Young Boys a terminat grupa pe locul 2.

Au urmat meciurile din sferturi.
TIV All Stars a jucat impotriva echipei din orasul unde se tine acest turneu, Chedra Ploiești. TIV a avut 2-0 la un moment dat si a controlat bine prima repriza atat pe faza defensiva cat si pe ofensiva. Au urmat 2 goluri norocoase a celor de la Chedra si s-a ajuns iar la lovituri de la 7 metri. Radu Ungureanu a aparat din nou 2 lovituri de la 7 metri, iar cei de la TIV au inscris cu o siguranta dezarmanta. Radu Ungureanu inca nu a primit gol la acest turneu de la 7 sau 9 metri. Omul parca le citeste gandurile atacantilor. TIV este in semifinale.

Young Boys s-a batut pentru un loc in semifinale cu echipa care este campioana in Galati. Echipa noastra a controlat jocul si la un moment dat avea 2-0, desi adversarii au prestat cel mai dur joc vazut de mine la acest turneu. Au zburat dinti pe teren pe bune. Galati a inscris un gol si scorul a devenit 2-1. Dar la un contra-atac Young Boys mai puncteaza o data si face 3-1, scor care se pastreaza pana la final.

FELICITARI AMBELOR ECHIPE!

Rezultate finale si clasamentul grupelor echipelor noastre

Grupa C
Tanzmannschaft București – Viitorul Galați 5-0
Ary&Roby – TIV 1-5
TIV – Tanzmannschaft București 0-3
Ary&Roby – Viitorul Galați 1-1 (dld Ary&Roby) / 0-3, la masa verde
TIV – Viitorul Galați 1-1(2-0 dupa lovituri de la 7 metri)
Tanzmannschaft – Ary&Roby 6-0

1. Tanzmannschaft 9p
2. TIV 5p (+1 golaveraj)
4: Viitorul 4p (-2)
3. Ary&Roby 0p

Grupa D
Chedra Ploiești – Ares Brasov 4-1
Young Boys – Delta Tulcea 2-0
Delta Tulcea – Chedra 2-2 (dld Chedra)
Young Boys – Ares 2-2(dld Young Boys)
Chedra – Young Boys 0-0(3-2 dupa lovituri de la 7 metri)

Clasament
1. Chedra Ploiești 7p (+3 golaveraj)
2. Young Boys 6p (+3 )
3. Delta Tulcea 1p (-2)
4. Ares 1p (-3)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap