Prima imagine a actritei Gal Gadot din Wonder Woman 2

gal gadot

Actrița Gal Gadot este foarte cunoscută pentru rolul Wonder Woman din Batman v Superman: Dawn of Justice (2016). Pe Gal Gadot am văzut-o pentru prima oară într-un film în seria Fast and Furios și am rămas plăcut surprins de frumusețea ei. Gal Gadot e o femeie superbă, inteligentă și cu simțul umorului. A câștigat Miss Israel în 2004 și apoi a făcut 2 ani de armată. În această țară și femeile fac pregătire de război, iar asta am aflat pentru prima oară citind The last man, o bandă desenată în care toți bărbații mor pe capete și rămâne doar unul singur. Și femeile din Israel erau cele mai puternice din lume pentru că aveau pregătire militară și îl vânau pe acest bărbat disperat care încerca să supraviețuiască într-o lume dominată de feministe.

Gadot are 2 fetițe Maya și Alma. Alma are 5 ani, iar Maya are 1 an și câteva luni. Nu sunt poze cu cele 2 fetițe pe internet pentru că actrița nu își dorește lucrul ăsta. Dar dacă vreți să o vedeți mai des pe cea care o interpretează pe Wonder Woman, atunci pot să vă spun că are contul de Instagram gal_gadot.

Wonder Woman este un super erou care are un scut și un lasou ca arme de temut. Dar poate lupta și fără ele pentru că are superforță, viteză foarte mare și câteodată poate sa zboare.
Filmul Wonder Woman 2 sau Wonder Woman 1984 va rula la cinematografele din toată lumea din noiembrie 2019. Regizorul acestui film este Patty Jenkins, iar alături de Gal Gadot vor mai juca actorii Chris Pine și Kristen Wiig.

Mulți spun că această actriță nu are mușchi și că sunt altele cu un fizic mai impunător, lucrat la sală ca Evangeline Lilly sau Bryce Dallas Howard. Dar mie îmi place exact așa cum e Gal Gadot pentru că nu și-a pierdut feminitatea. Niciodată nu mi-au plăcut femeile care se duc la concursurile de culturism cu umerii lați și cu tricepsul mare.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap