Young Boys a facut pasi mari spre titlul de campioana la minifotbal

Ieri, s-a disputat o noua etapa in Superliga de minifotbal din Dambovita. Young Boys a invins cu 6-1 pe Hooligans. Dar echipa de pe primul loc nu a avut un inceput bun de meci. Hooligans, desi e macinata de accidentari pentru ca ii lipsesc 3 piese de baza, capitanul Stoican, Godinac care este unul dintre cei mai buni atacanti ai echipei si inca un fundas lateral agresiv, au reusit sa deschida scorul prin Theodor Gabriel la o greseala in apararea celor de la Young Boys. Peste cateva minute portarul echipei lui Balasa a reusit sa scoata mingea de sub bara. Apoi lucrurile s-au schimbat in bine la echipa de pe primul loc. Cei de Young Boys au inceput sa joace in viteza, sa schimbe pozitiile rapid. Si fundasii echipei Hooligans chiar daca se apara in zona si nu pleaca dupa adversari, au fost surprinsi de cateva ori. Apoi s-a accidentat grav si Theodor Gabriel la o intrarea criminala a portarului celor de la Young Boys si echipa Hooligans a ramas si fara cel mai rapid jucator de contra-atac. Dar victoria celor de la Young Boys este meritata.

Young Boys a facut pasi mari spre titlul de campioana la minifotbal nu pentru ca au invins pe cei de la Hooligans, ci pentru ca Divertis si TIV s-au anulat reciproc si au facut 0-0. Este primul meci fara goluri in Dambovita la minifotbal din ultimii ani. Astfel Young Boys este la 4 puncte de locurile 2 si 3 si nu mai sunt foarte multe etape din Play-Off.
Divertis a atacat mai mult, TIV s-a aparat bine si incercat sa inscrie pe contra-atac. Cel care apara buturile echipei TIV, Radu Constantin Ungureanu, a facut minuni pentru ca la o faza a scos o minge sutata din 7 metri cu un reflex de portar de handbal. Omul face miscare des, se antreneaza in MMA si box, iar refelexele astea se obtin doar in anumite sporturi.
Divertis va ataca in continuare locul 1 din Superliga, dar orice meci este foarte greu pentru ca in acest an campionatul de minifotbal este foarte echilibrat.

In primul meci al etapei s-au intalnit United si Branesti. Branesti a castigat cu 7-4, iar Lungeanu a facut un meci mare. Este unul dintre cei mai buni mijlocasi din Superliga pentru ca face bine legatura dintre atac si aparare. Desi nu are 80 kg, e foarte agresiv si recupereaza multe baloane. Mandru a fost suspendat pe buna dreptate in aceasta etapa, dar va reveni saptamana viitoare.
United inca nu se regaseste desi are in lot jucatori de mare valoare pe toate posturile. Cred ca organizarea e principala problema a echipei in acest moment.

UNITED – BRĂNEȘTI 4-7
YOUNG BOYS – HOOLIGANS 6-1
DIVERTIS – TIV 0-0

CLASAMENT
1.Young Boys 4 2 1 1 15-6 26
2.Divertis 4 3 1 0 14-4 22
3.Tiv All Stars 4 1 3 0 8-5 22
4.FC Branesti 4 2 1 1 15-14 17*
5.Hooligans 4 1 0 3 8-17 13*
6.United 4 0 0 4 7-21 9
*echipe care au beneficiat de rotunjire (0,5p)

You may also like...

1 Response

  1. 14.05.2018

    […] zi mare. De remarcat revenirea în fotbalul dâmbovițean a lui Cosmin Anton care a jucat pentru Young Boys în acest meci. “Gonzo” are niște atingeri de magician în duelurile unu contra unu. De […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap