De ce casele romanilor arata gri?

design interior

Casele românilor arată trist pentru că sunt anumite elemente gri așezate prin locuință fără niciun pic deschidere la nou. Majoritatea prietenilor mei au faianță albă la baie, de parcă ești la spital, la Urgențe. Românii preferă mobila din pal, care este de proastă calitate și trebuie schimbată la câțiva ani decât mobilă din lemn masiv care arată ca în filmele cu aristocrați și nu se mișcă atunci când pui cana de cafea pe ea. Atunci când te apuci să amenajezi casa începi să te gândești la bani. Și dacă încep compromisurile casa ta nu va mai arata că în vis. Și dacă nu te pricepi la amenajări interioare case ar fi bine să apelezi la oameni cu experiență în acest domeniu. Pentru că Designerul de interior este un specialist ce te poate ajută să-ți organizezi locuința, să o mobilezi și să o decorezi, scutindu-te de cheltuieli aiurea și de timp irosit. Ca să fii mulțumit de amenajări interioare pentru case realizate de specialiști atunci trebuie să studiezi bine piața din acest domeniu și să iei cele mai bune decizii pentru casa și bugetul tău.

Un design interior pentru case se face de un specialist și nu te vecina de la etajul 3. Sunt elemente care se combină între ele ca să arate într-un anumit fel locuință. Sunt specialiști în amenajări interioare case rustice care pot face fiecare cameră într-un anumit stil, total diferit de celelalte camere. Nu trebuie să trăiți prin ochii lumii și să faceți ce face toată lumea: cum ar fi spiritul de turmă, cum are vecinul așa să iau și eu, de câte ori mi se spune ca „asa se poarta” renunț să mai cumpăr așa ceva. Există chiuvete transparente sau de culori închise, mobilă de calitate la prețuri bune, există magazine online de unde vă puteți cumpăra tot ce vă trebuie pentru o locuința nouă. Și dacă nu știți de unde să începeți, apelați fără rușine la un specialist amenajări interioare case care vă poate face viața mai bună.

Când m-am mutat singur, departe de casa părintească trebuia să îmi mobilez apartamentul. Pentru că era prima casă în care urma să stau fără părinți, nu știam de ce o să am cu adevărat nevoie. Am plătit un designer să îmi facă un plan și să îmi aleagă materialele, iar toată mobila pe care am cumpărat-o a fost după acel plan.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap