Despre masini si piese de rezerva

masina sport

Atunci cand telefonul tau mobil nu mai functioneaza cum trebuie nu spui merge si asa. Daca te suna cineva si nua se mai aude cum trebuie, daca bateria nu tine mai mult de doua ore, daca se inchide brusc sau nu merge sa se conecteze la wi-fi, atunci trebuie dus la reparat. La fel e si in cazul autoturismului personal. Daca simti ca ai probleme cu masina, de exemplu patinarea de ambreiaj, trebuie sa faci ceva in privinta asta.
Acest fenomen este unul din primele semne și se manifesta prin marirea lenta a vitezei la accelerare si un miros specific de garnitura arsa. Transmisia nu mai este conectata perfect cu motorul, prin urmare, chiar daca pedala de aceleratie este calcata, motorul se tureaza în gol iar masina prinde o viteza extrem de mica. Si atunci trebuie sa cumperi un kit de ambreiaj pe Autoatu.rou si sa ai siguranta ca masina ta nu iti va crea probleme in viitor.

E bine sa iti asculti masina tot timpul. Nu sa iti spuna tot ce are pe suflet ca nu suntem in filmul Transformers, ci sa asculti zgomotele motorului. Zgmotoul poate surveni din mai multe cauze cum ar fi: uzarea volantei cu masa dubla, deformarea discului de frecare sau chiar un simplu defect de montaj. Remediul difera bineinteles in functie de cauza defectiunii. Cel mai bine este apelarea la un service autorizat pentru o diagnoza eficienta. Ca masina ta sa aibe o viata lunga, trebuie sa schimbi des kit de ambreiaj si daca nu stii cand anume, ar fi bine sa te duci la un service auto de incredere. In primul rand cauta pe net kit ambreiaj ieftin si niste preturi ca sa iti faci o idee despre ce cumperi si daca bugetul alocat pentru asa ceva este destul.

Ambreiajul este format din mai multe piese: rulmentul de presiune, placa de presiune, discul de ambreiaj si volanta. Nu stiu daca le-am scris in ordinea importantei, dar orice problema aparuta la una din aceste piese trebuie reolvata cat mai repede. Nu poti sa mergi cu masina la drum lung si sa ai probleme la motor.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap