Steag personalizat

steag lacrima

Daca mergi pe o strada intunecata orice lumina care apare brusc, cat de mica ar fi, iti sare in ochi. Iar daca e o reclama luminoasa te face sa citesti ce scrie acolo. Asta e lumea in care traim. Putem sa vedem lumina chiar si in reclame, daca asta ne ajuta sa iesim din strada ingusta si intunecata, poate chiar din cartierul rau famat in care am crescut. O lumina, oriunde apare, inseamna speranta, inseamna ca se poate iesi de acolo si ca nu trebuie sa te opresti niciodata. Iar pe timp de zi, cand ai iesit prin centrul orasului esti asaltat de diferitre reclame, unele mai interesante decat altele. Si vezi si tot felul de apariti noi, cum ar fi un steag de tip lacrima care poate atrage atentia repede.

Orice firma, chiar daca e la inceput, are nevoie de publicitate. Iar niste steaguri lacrima reprezinta o investitie buna pentru ca nu costa foarte mult. Si daca afacerea ta e la inceput poate nu iti permiti sa cheltui tot bugetul pe steag personalizat sau mai multe. Dar fara reclama nu poti sa treci de jungla care este reprezentata de mediul de afaceri din Romania. Sunt firme mai mari de cat a ta, sunt altele cu vechime multa, sunt altele care au buget important pentru reclame. Dar daca este sa cauti un pret pentru un steag lacrima, o sa te convingi ca este o varianta viabila pentru promovare. Nu spun ca este ce mai buna metoda de a face reclama afacerii tale, dar e un pas inainte.

Si daca in Romania nu se va lua o decizie ca in orasul din Franta, Grenoble, atunci putem sa stam linistiti. Primarul din Grenoble a interzis publicitatea stradala pentru ca doreste sa elibereze spatiul public si pentru ca avea impresia ca orasul se sufoca din cauza prea multor reclame in strada. In locuk suporturilor de reclama care vor fi demontati se vor planta 50 de puieti.
Eu nu sunt de acord cu desfiintarea reclamei stradale folosind un steag personalizat pentru ca poate sa iti sara in ochi o promotie noua la haine sau un nou produs de mancare revolutionar. Reclama face parte din viata omului modern.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap