Aparat de aer conditionat

aparat de aer conditionat

A plouat aproape non-stop o luna de zile. Si soarele a iesit in sfarsit pe strazile din cartier, iar lumea a inceput sa zambeasca iar. Dar asa cum s-a intamplat anul trecut sunt sigur ca vor urma 30 de zile de canicula, fara niciun pic de nor pe cer. Si eu stau la bloc, iar betonul retine caldura mult mai mult, daca nu imi instalez aparat de aer conditionat Nordstar 9000 btu voi avea de suferit. Pentru ca este foarte aiurea sa vii obosit dupa o zi de munca, sa vrei sa te odihgnesti cateva ore si sa nu poti din cauza caldurii sufocante.

Imi place vara pentru ca eu m-am nascut iarna, iar temperaturile joase le urasc. Dar atunci cand stau in casa vreau sa am conditii bune. Iar un aparat de aer conditionat 9000 btu imi pooate face ziua mai buna. Atunci cand citesc, cand fac abdomene sau scriu pe blog, nu vreau sa transpir non stop si sa ma doara capul de la atat de multa caldura. Un aparat de aer conditionat nordstar setat la temperatura pe care o vrei tu iti poate aduce zambetul pe buze iar. Conteaza enorm si zgomotul pe care il scoate un aparat de aer conditionat. Ca doar nu vrei sa stai in casa ca in timpul razboiului din Vietnam, cu sunete si zgomote de peste tot, mai ales cand incep si vecinii sa renoveze si sa foloseasca bormasina des. Un aparat de aer conditionat cu inverter nu face zgomot, iar asta e o bila alba. Sunt multe firme care produc asa ceva, dar cateva sunt de top printre care: nordstar inverter 9000 btu, Fujitsu, Daikin, Hitachi, Mitsubish si multe altele de unde va puteti alege.

Inca ceva important dupa ce va instalati asa ceva in casa. Ar fi bine sa schimbati filtrele de aer macra o data la 6 luni. Nu lasati de pe o zi pe alta, asa cum fac majoritatea concetatenilor nostri. Oricum aparatele moderne de aer conditionat moderne folosesc filtre cu ioni negativi, tocmai pentru a preveni bolile respiratorii. Trebuie sa aveti conditii bune in casa, altfel viata devine stresanta, iar caldura are obiceiul prost sa se joace cu nervii vostri.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap