Avantajele cardului Revolut

card revolut

Mi-am făcut ieri un cont pe Revolut. Verificarea identității se face foarte simplu de pe mobil. Trimiți 2 poze față și verso ale cărții de identitate și apoi un selfie. Pentru că am făcut această verificare, deși am cont free, limita a crescut la 60.000 pe an. Revolut este e aplicație de tip Paypal, diferența este că pe langă faptul că ai un cont virtual, primești și un card bancar (virtual sau fizic). E un start-up care a primit o finanțare de 200 de milioane de lire sterline.

Ce avantaje are cardul Revolut pentru romani?

Principalul avantaj al acestui card este că statul sau executorii nu îți pot bloca banii. Sunt unii oameni care au datorii la bănci și nu își doresc să își piardă banii dacă îi depun într-un cont bancar. ANAF nu se poate atinge de banii ăștia.

Înregistrează-te cu linkul meu și primești 44 RON după prima achiziție cu cardul tău Revolut gratuit

Utilitatea serviciului e că plătești în valută la un curs mai bun față de băncile de la noi. Azi, Banca ING îți vinde 1 euro cu 4.78, Revolut ți-l vinde azi cu 4.64. Transferi RON din contul ING în Revolut, fără nicio taxă și apoi plătești comercianții străini. Dacă într-un an schimbi des valută sau călătorești mult, atunci ar fi bine să ai în posesie acest card. Important e și faptul că poți face schimb valutar în orice monedă și poți plăti, cu cardul, direct în acea monedă.

Ai istoricul plăților împărțit pe categorii și siguranța că dacă-ți este clonat cardul scapi ieftin. Poți să ceri card de plată online de unică folosință sau “disposable virtual card” dacă îți place să faci cumpărături pe net. Este prima oară când aud așa ceva.

Ai posibilitatea de a extrage bani gratis de la orice ATM în limita a 200 Euro, fără comision. Ai notificări push gratis pe telefonul mobil și posibilitatea de a transfera bani în destul de multe țări/valute gratis.
În plus, nu trebuie să stai la coadă la ghișeul pentru a-l obține și cardul este valabil pe o perioadă mare de timp, 4 sau 5 ani.

Dacă faci plăti SEPA lunar s-ar putea să îți placă nouA aplicație. La băncile din România dai 10 Euro pentru fiecare transfer, iar la Revolut/Revolut for Business e gratis, fără nicio limită. Nu plătești comisioane la încasare.

Ai posibilitatea de a seta ce fel de tranzacții acceptă cardul: online, swipe, contactless. E o idee interesantă cu ideea de Vault, legat de economisire. Practic orice rest până la 1 euro se pune deoparte. Așadar la o tranzacție de 2.5 euro, 0.5 se economisește.

You may also like...

4 Responses

 1. Alexandru says:

  Am o singură întrebare dacă îmi fac card revolut pot să îl folosesc și în România

  • Mike says:

   Da. Il poti folosi cu siguranta in Romania. Poti sa retragi bani de pe cardul Revolut din orice bancomat de pe teritoriul tarii noastre si poti face cumparaturi din orice magazin care are POS (Point of Sale).

 1. 01.06.2018

  […] lucrurile au început să se schimbe în bine pentru că au apărut câteva alternative cum ar fi Revolut sau Monese. Monese este o bancă a internetului destinată imigranților din Marea Britanie care au […]

 2. 13.10.2018

  […] de comisioanele mici atunci când fac schimb valutar. Chiar am scris un articol complet despre avantajele cardului Revolut. În plus, vin și cu o veste bună. Până pe 15 Octombrie 2018, poți să primești gratis un […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap