Bet365 a pierdut primul proces cu ONJN

bet365 a pierdut primul proces

Bet365 a pierdut primul proces cu ONJN la Curtea de Apel București. Bet365 a solicitat suspendarea deciziei de ridicare a licenței, decizie luată în luna octombrie a anului 2015 de către ONJN.
Bet365 dorea să poată oferi pariuri online jucătorilor români cel puțin până la decizia finală din procesul numărul 2 împotriva ONJN, prin care se contesta legalitatea suspendării.
Această casă britanică considera că până la o decizie definitivă din partea judecătorilor români să fie considerată nevinovată până la proba contrarie. Și se știe că la noi procesele penale sau civile durează ani de zile.
Dacă nu mă credeți și aveți timp, duceți-va într-o zi la un tribunal de la voi din oraș și asistati la câteva procese. O să vedeți acolo amânări peste amânări din diferite motive.

Nu iau partea casei de pariuri Bet365, nici a ONJN. Asta este decizia instanței și trebuie să o respectăm.
Până nu vor apărea normele de aplicare a legii pariurilor în România, trebuie să ne mulțumim cu Netbet, Unibet, Betfair, Winmasters și Sportingbet.
Restul caselor de pariuri online care au licență la noi nu se ridica nici la nivelul mediu al cererilor pariorilor români.
Noi am fost învățați să jucăm la case de top ca: Pinnaclesports, Bet365, William Hill, Sbobet, Ladbrokes, etc.

Bet365 a pierdut primul proces cu ONJN este știrea zilei. Pariorii români își vor găsi alte case de pariuri online unde pot juca. Sper ca și casele românești online să se ridice măcar la 75% din nivelul celor de la bet365.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap