Turnee gratuite de 1000 dolari la 888 Poker

turneu de poker de 1000 dolari

Daca depui prima dată la 888 Poker, ai 2 bilete la bi-săptămânalul turneu gratuit $1,000 Depositors.
Tot ce trebuie sa faci este sa faci prima depunere la 888 Poker, apoi primesti 2 bilete la bi-săptămânalul turneu gratuit $1,000 Depositors.
Dar oferta acestei camere de poker online nu se opreste aici.
În fiecare săptămână în care depui cel puţin o dată primeşti încă 2 bilete la turneele gratuite $1,000 Depositors. Ca să poţi juca non-stop gratis!

Aceste Turnee gratuite de 1000 dolari la 888 Poker sunt foarte bune pentru incepatori care vor sa incerce diferite strategii la poker-ul online.
Puteti juca agresiv sau fara graba in functie de personalitatea voastra.

Jocurile de cash la 888 Poker
NL Holdem începe la valori foarte mici şi are o selecţie bună de până la în jur de 2 / 4 dolari – veți găsi jocuri ocazionale mai mari decât acestea, deşi cu mai puţine mese din care să alegeți, în special cu blind-uri de la 10 / 20 dolari în sus. Dimensiunile standard sunt de 2, 6 şi 9 jucători, cu jocuri desemnate “Jackpot Royal Flush”, să mizați sau să aruncați cărțile (puteți alege să mergeți numai cu all-in sau să renunțați la mână la aceste mese), mese de viteză mare şi de poker cu webcam. Există mese cu limită de pot și, de asemenea, este foarte popular Holdem cu limita fixă.

888.com rulează unele jocuri spectaculoase de Omaha şi Omaha Hi-Lo, deşi Stud şi Stud Hi-Lo pot fi enumerate, se întâmplă rar să găsiți mai mult de două mese cu această varietate de joc. Un plus deosebit il reprezintă “jocurile private”, pe care aveţi posibilitatea să le configuraţi cu o parolă, dacă preferati să vă recreati online si sa jucati doar cu prietenii vostri!

Fanii pokerului de tip Fast-Fold (cu renunțare rapidă) ar trebui să verifice ‘Snap Poker’ de la 888 Poker, acest joc folosește aceiași jucători ca și Rush sau Zoom Poker și este profitabil pentru jucătorii versați.
Multi prieteni joaca Snap Poker pentru ca au deja experienta in domeniu.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap