De ce trebuie sa tineti cont atunci cand urmariti un site care ofera ponturi la pariuri!

psv

Site-urile care ofera pronosticuri la pariuri sportive din Romania s-au mai rarit in ultimele luni. Acest lucru se intampla datorita faptului ca un astfel de site traieste din promovarea agentiilor de pariuri pe internet ori dupa ce a intrat in vigoare legislatia prin care se reglementeaza jocurile de noroc online in Romania este cam dificil pentru un site mai mic sa ramana pe piata. Acest lucru este datorat faptului ca un afiliat (persoana care promoveaza site-uri de gambling licentiate) trebuie sa plateasca anual 6.000 de euro pentru licenta de grad 2. In mod firesc multe site-uri care nu scoteau lunar decat maxim 200-300 de euro n-aveau cum sa aplice pentru aceasta licenta deoarece riscau sa plateasca 6.000 de euro acum si sa nu scoata nici macar banii platiti pentru licenta in urmatorul an.

Aceasta reglementare a jocurilor de noroc face ca pe piata sa ramana doar un numar restrans de site-uri care sa ofere ponturi pariuri, numarul lor si asa descendent urmand sa mai scada in perioada ce va urma. Cu un numar limitat de site-uri concurente cu siguranta toti vor incerca sa ofere servicii de calitate, dar chiar si asa, atunci cand doriti sa va inspirati de pe un anumit site trebuie sa tineti cont de unele aspecte.

Pana sa va prezint acele aspecte as vrea sa vin si cu o specificare. Multi considera ca site-urile care ofera pronosticuri fotbal sunt “mana-n mana” cu agentiile de pariuri. Acest lucru este 100% gresit. Motivul este unul simplu: un astfel de site castiga bani doar daca o persoana se inregistreaza la o agentie de pe un link de afiliat. Interesul site-ului este ca un numar cat mai mare de pariori sa afle de el. Ori daca el ar fi mana-n mana cu agentiile si ar da ponturi gresite intentionat reclama lui ar fi una negativa si astfel lumea n-ar mai intra pe el, conturile deschise de pe linkuri de afiliat n-ar mai exista si site-ul ar “muri”. Pe cand un site care ofera pronosticuri cu un procentaj de reusita de peste 70% cu siguranta ar avea o reclama pozitiva, ar intra cat mai multa lume sa vada pronosticurile propuse, s-ar inregistra implicit mai multa lume de pe linkurile de afiliat si astfel site-ul ar evolua. Asta ca sa lamurim acest mit cu intelegerea dintre agentii si site-uri de pronosticuri sportive.

Daca vreti sa va convingeti ca un site este de incredere trebuie in primul rand sa-l monitorizati macar o saptamana. Ce inseamna aceasta monitorizare? Sa urmariti daca nu cumva pronosticurile propuse care sunt pierdute sunt inlocuite cu pronosticuri castigatoare, daca nu cumva biletul zilei propus gresit este modificat pentru a fi castigator si pentru a da bine la imagine. Un site care procedeaza o singura data astfel din start trebuie exclus de pe lista site-urilor de pariuri de unde sa va inspirati.

Al doilea aspect pe care ar trebui sa-l aveti in vedere pe un site de ponturi pariuri este calitatea. Cand ma refer la calitate exista doua parti distincte: calitatea informatiilor si calitatea ponturilor. S-ar putea ca un anumit site sa vina cu foarte multe informatii utile, dar cei care ofera ponturi sa fie mai putini inspirati in alegerea pronosticurilor, la fel cum s-ar putea ca pe un site sa vedeti persoane care se exprima mai greu dar au un procentaj al pronosticurilor castigatoare destul de ridicat.

Ca tot a venit vorba de cei care ofera pronosticuri – tipsterii – pe site-urile de predictii sportive. Un site de acest gen are in general mai multi tipsteri, specializati sau nu pe anumite segmente. De exemplu pe biletu-zilei.com exista o astfel de specializare pe competitii fotbalistice. Astfel un tipster se ocupa de cateva luni buni de o anumita competitie, stie mai multe lucruri despre ea si astfel poate oferi pronosticuri mai bune decat alte persoane care ofera pronosticuri la gramada. De asemenea, ar maitrebui spus ca un site care ofera ponturi pariuri nu este “varza” sau “excelent”. Se poate ca un anumit tipster din echipa site-ului respectiv sa fie “varza”, dar ceilalti sa fie foarte buni sau se poate ca 2-3 tipsteri de pe un site sa fie “excelenti” si alti 2-3 colegi de-ai lui sa fie varza”. Asa ca inainte sa luati in seama epitetele avute de anumite persoane la adresa unor site-uri de predictii fotbal ar trebui sa aveti in vedere acest aspect.

Un ultim aspect pe care trebuie sa-l urmariti la un site de ponturi pariuri este modul in care el prezinta bonusurile si promotiile existente la casele de pariuri. Cei care prezinta termenii si conditiile acestor oferte clar, concis, pe intelesul tuturor, cu siguranta nu doresc sa va induca in eroare sau sa va pacaleasca. La fel de adevarat este insa faptul ca sunt si site-uri care va scriu partea frumoasa a unui bonus, dar nu trec termenii integrali de eliberare ai acelui bonus. Ca si exemplu ne-am putea referi la bonus Fortuna de 50% din prima depunere pana la 150 RON. Poate unele site-uri va vor spune ca pentru a primi acest bonus trebuie rulata suma depusa de cinci ori pe cote de minim 1.50, dar nu vor aminti de faptul ca aceste conditii trebuie indeplinite in cel mult 14 zile de la efectuarea depunerii si ca pe durata realizarii rulajului nu se poate beneficia de un alt bonus oferit de agentie. Daca ai citit cu atentie acest articol cu siguranta vei sti de acum incolo de pe ce site-uri sa te inspiri in alegerea pronosticurilor la pariuri.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap