Tipuri de bonusuri oferite la jocul de poker online

poker bonus

Lumea jocului de poker online a cunoscut o ascensiune fulminanta in ultimii ani, crestere incurajata atat de progresul tehnologic, care le permite jucatorilor sa se bucure de accesibilitate la mediul virtual din orice loc s-ar afla, cat si datorita interesului sporit pe care il manifesta acestia fata de ofertele acordate. Jucatorilor le sunt puse la dispozitie diverse modalitati de a se familiariza cu aceste oferte, pornind de la jocuri gratuite si pana la diferite bonusuri, pe care le pot accesa pentru a-si testa abilitatile. Fie ca se poate juca direct din browserul site-ului, fie ca trebuie sa se descarce anumite aplicatii, interesul furnizorilor online de jocuri, asa cum este jocul de poker este de a-si fideliza jucatorii, in acest scop, jucatorilor li se ofera, pe langa varietate si calitate, si numeroase tipuri de bonusuri, astfel incat utilizatorii sa se simta exact atmosfera din realitate.

Cele mai populare tipuri de bonusuri care se acorda in jocul de poker

In momentul in care un jucator decide ca isi doreste sa incerce serviciile unui provider online de jocuri de poker, dupa ce este finalizata procedura de inregistrare, acestuia ii este acordat un bonus de inscriere, denumit si bonus de bun venit. Pentru ca acest tip de bonus sa fie cu adevarat in avantajul jucatorului, acesta trebuie sa realizeze o prima depunere, primind, drept recompensa, o cota parte, cu o valoare specificata, in functie de furnizor, care poate reprezenta un procent cuprins intre 25% si 150% din suma depusa, iar in anumite cazuri, procentul poate fi si mai mare, pana la 300%. Trebuie sa stiti ca acest tip de bonus este supus unor conditii de rulare, inainte de retragere, de aceea este foarte important ca jucatorul sa citeasca cu atentie conditiile de acordare a acestuia.

In cazul in care un jucator nu doreste sa isi asume vreun angajament fata de un site de poker online sau doreste doar sa experimenteze atmosfera jocului sau a diferitelor versiuni pe care acesta le prezinta, acesta are la dispozitie posibilitatea de a incerca anumite jocuri in mod gratuit. In acest caz, poate sa joace poker gratis, de exemplu, utilizand bani virtuali ai site-ului de poker in cadrul unor jocuri pe care le poatre testa gratis, fara nicio obligatie, avand posibilitatea de a realiza insa, castiguri in bani reali. Trebuie doar sa descarce o aplicatie gratuita a site-ului de poker, sa-si creeze un cont si apoi poate sa joace oricare dintre jocurile disponibile. Chiar si in acest caz,anumite camere de poker live le ofera jucatorilor oportunitatea de a se bucura pe langa jocurile gratuite si de o suma de bani reali, care se acorda sub forma unui bonus fara depunere. Daca un jucator reuseste sa indeplineasca toate conditiile pentru incasarea castigurilor obtinute ca urmare a rularii acestui tip de bonus, isi va putea retrage sumele castigate, ca si cum ar fi jucat cu proprii bani. Sunt cazuri in care jucatorul care sufera o pierdere grea, poate primi un bonus denumit bad beat bonus, care este o comensatie pecuniara pentru pierderea sa.

Jucatorilor care realizeaza mai multe depuneri, in general, le sunt rasplatite de catre furnizorii de jocuri, aceste eforturi cu diverse tipuri de bonusuri. Loialitatea este unul dintre aspectele la care majoritatea tin, de aceea, bonusul de reincarcare este una dintre formele de rasplatire a jucatorului, incepand cu cel de-al doilea sau al treilea depozit realizat. Valoarea procentului poate fi cuprinsa inatre 50% si 100% din cuantumul sumelor depuse. Pe acelasi principiu, al fidelitatii, se bazeaza si bonusul high-roller, care se acorda jucatorilor care depun si ruleaza sume cu valori mari, tocmai pentru ca jucatorii respectivi sa-si pastreze optiunea pentru providerul la care joaca in mod curent. Tot in aceasta categorie se incadreaza si bonusul “recomanda unui prieten” sau “cheama si un prieten”, care reprezinta o modalitate de recompensare (procentuala sau sub forma unei sume fixe) a jucatorului care recomanda serviciile unui anumit furnizor prietenilor sau cunoscutilor. Acesta trimite o invitatie prietenilor prin intermediul site-ului, iar daca prietenul o accepta, isi realizeaza un cont la providerul respectiv si depune o suma specificata, jucatorul va primi acest bonus. Revendicarea bonusului se realizeaza cu un cod de bonus, care, in anumite cazuri, poate creste valoarea castigului primit. Pe langa aceste bonusuri, la jocurile de poker mai este acordat si reaload bonus, un bonus ce se acorda in mai toate camerele de poker, imediat ce jucatorul a realizat o depunere, ulterioara primei depuneri.

Tipuri de bonusuri speciale

Anumiti frunizori de camere de poker apreciaza intr-un mod deosebit modul in care un jucator alege sa realizeze o depunere, oferindu-I acestui bonusul pentru tipul de plata. Folosind metodele de depunere specificate (nu toti furnizorii de modalitati de plata pentru cazinouri ofera aceasta optiune), jucatorul va beneficia de un anumit procent din suma depusa prin intermediul acelui serviciu financiar. Valoarea se situeaza intre 10-15% din suma depusa, insa, cumulata cu celelalte tipuri de bonusuri acordate, ii confera jucatorului multiple posibilitati de a-si testa abilitatile.

Bonusul lunar de fidelitate este o alta forma de recompensare a unui jucator, acesta constand intr-o suma fixa sau un procent din valoarea totala a depunerilor realizate in cursul unei luni. Unii provideri ofera chiar si bonusuri saptamanale de fidelitate, insa, numai in anumite conditii si in general jucatorilor care au un high-roller foarte mare. Pentru acesti jucatori, care fac parte dintr-o categorie speciala, denumita VIP, exista si bonusurile VIP, care constau de la sume de bani si pana la diverse premii (excursii, masini, intalniri cu diverse celebritati, concerte, etc. Acest tip de bonus se acorda numai jucatorilor care fac parte din clasa VIP a frunizorului, ceea ce inseamna ca jucatorii respectivi fac parte din elita, ca urmare a sumelor depuse. Bonusul instant este acordat numai in cazul anumitor jocuri si numai pentru o anumita perioada de timp, in intervale specificate, uneori fiind alocat ad-hoc, jucatorilor care sunt la locul si in timpul potrivit. Un alt tip de bonus este rake back, in care jucatorul de poker, primeste o parte din sumele depuse in camera de joc, inapoi. Acest tip de bonus se poate aplica si celor adusi de catre jucator in cadrul unui site de poker; in fond acest tip de bonus reprezinta o modalitate a administratorilor site-ului de poker de a stimula jucatorii.

Cu ocazia anumitor sarbatori (de exemplu Craciunul sau ziua de nastere a jucatorului), unii provideri obisnuiesc sa acorde bonusuri ocazionale, care pot consta in premii in bani sau obiecte, anumite promotii speciale. Toate aceste tipuri de bonusuri vin in intampinarea jucatorului, fie ca o modalitate de a testa anumite versiuni de poker sau fie ca un mod de recompensare a acestuia pentru fidelitatea fata de site-ul online de poker la care joaca. Oricare ar fi motivatia pentru care sunt acordate, ele sunt in avantajul jucatorului si il pot ajuta pe acesta sa isi teste abilitatile si strategiile in cadrul unui joc de poker.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap