Paddy Power a devenit cea mai mare casa de pariuri

paddy power

Paddy Power a devenit cea mai mare casă de pariuri online din lume după ce s-a unit cu Betfair.
Noua firmă de pariuri se va numi PaddyPowerBetfair. Numele ales e lipsit de originalitate sau poate nu știu eu prea multe despre marile afaceri ale lumii.
Cei de la Paddy Power păstrează 52% din acțiuni, iar cei de la Betfair dețin 48% din acțiuni. Sediul central al firmei va fi la Dublin.
Paddy Power are 336 de case cu numele Paddy Power la colț de stradă în UK, plus încă 252 de asemenea case în Irlanda. Iar acum după această unire cu Betfair, care în online e numărul 1, această casă irlandeză a devenit un gigant al pariurilor din întreaga lume.

Din informațiile mele cele 2 case de pariuri vor continua să existe în formatul actual, deci puteți paria liniștiți și la PaddyPower și la Betfair.
în Iulie, Ladbrokes și Gala Coral s-au unit, iar de curând GVC Holdings(firma care deține Sportingbet) a cumpărat casa de pariuri Bwin.party.
Dar unirea dintre Paddy Power și Betfair nu are adversar.

Istoria Betfair
în 1999, pariorul profesionist Andrew Black și Edward Wray au venit cu o idee nouă care a transformat piață pariurilor online-Bet exchange.
La Betfair nu mai pariezi împotriva casei de pariuri, ci împotriva altor pariori pe niște cote foarte mari. Iar Betfair își ia un procent din câștigurile realizate de pariori. Destul de simplu.
Betfair are licență în România și noi,pariorii români, vom putea să pariem în legalitate pe cote bune în continuare.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap