Casa de pariuri Netbet

netbet bonus

Netbet a făcut parte din primele 3 case de pariuri care au luat licență la noi. Reclama cu Netbet o să vedeți pe toate canalele TV și pe toate siteurile cu temă sportivă.
Depunerea minimă este de 20 de ron cu Skrill, card bancar și Paysafecard. Retragerea minimă este de 80 de ron prin cont bancar, card Visa. în cazul retragerilor folosind Skrill, Neteller și Paysafecard suma minimă este de 20 de ron.

O retragere prin Skrill sau Neteller durează mai mult decât la alte casă de pariuri, adică între 2 și 4 zile. Dacă retrageți pe card bancar, banii vor ajunge în contul vostru între 4 și 8 zile.
Nu se percep comisioane la retrageri, în afară de retragerea prin cont bancar( suma este între 8 și 16 ron).

Din ce am văzut, oferta e destul de bogată la casa de pariuri Netbet, opțiunile nu sunt atât de numeroase ca la alții, cotele medii, nici printre cele mai bune, dar nici să plângi când pui un pariu.
La oferă Live sunt destule opțiuni, însă cotele aici sunt slabe, interfață, la prima vedere, e OK.
Sunt câteva promoții interesante, dar condițiile de rulaj sunt destul de dificile.
Totuși, eu pariez doar live și nu mi-a venit să cred când am văzut că au în oferta pentru live la fel de multe meciuri ca bet365.

Vei primi un bonus de 50% pt. primul tău depozit până la 200 RON, atunci când pariezi cu NetBet Sport. Doar foloseşte codul bonus NETBET200 înainte de primul tău depozit.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap