Unibet este noul sponsor al UFC

ufc
Casa de pariuri online Unibet este noul sponsor oficial UFC(Ultimate Fighting Championship) începând din luna martie 2014.
Unibet oferă pariuri noi și interesante pentru toate evenimentele UFC: pariuri pe victorie, pe repriză, KO, etc.

UFC a apărut prima oară în 12 noiembrie 1993. Ideea de la care s-a plecat era simplă: lupte unu contra unu, fără aproape nicio regulă(nu ai voie să scoți ochii sau să muști). Era sistem piramidal și toate meciurile se disputau într-o singură zi. Nu era pe categorii de greutate, iar luptătorii nu aveau mănuși fără degete ca acum. Meciurile nu erau pe reprize ca în zilele noastre.
Astfel toți practicanții de arte marțiale și-au dorit să participe și să demonstreze că sportul practicat de ei este cel mai bun.

Atunci a apărut un nou nume în octogonul UFC: Royce Gracie.
Royce face parte din marea familie Gracie care practică ju-jitsu brazilian de ani de zile. Royce a câștigat primele 2 turnee UFC practicând un altfel de stil. Nu lupta foarte mult în picioare și preferă să ducă lupta la sol. Acolo câștiga prin strangulări sau luxări ale brațelor și picioarelor.
Foarte puțină lume știa atunci că printr-un anumit procedeu poți să rămâi fără gleznă.

Royce Gracie este fiul lui Helio Gracie. Helio împreună cu, Carlos Gracie au pus bazele jujitsului modern denumit: Gracie Ju-Jitsu.
Cel mai mare război pe care l-a purtat Royce Gracie a fost cu Kazushi Sakuraba. Japonezul Sakuraba a fost supranumit vânătorul de Gracie pentru că a câștigat toate întâlnirile cu membrii acestei familii de luptători.
Într-o întâlnire istorică, Royce Gracie s-a luptat cu Kazushi Sakuraba timp de o oră și 30 de minute. Nu exista limită de timp. Royce a pierdut până la urmă pentru că fratele lui a aruncat prosopul. Japonezul Sakuraba a câștigat și de data asta la fel cum câștigase și împotriva altor membrii ai familiei Gracie: Renzo Gracie și Ryan Gracie.
În mai 2007, într-un rematch, Royce Gracie a câștigat la puncte împotriva dușmanului de moarte Sakuraba.

Royce Gracie s-a retras oficial din UFC pe data de 15 Noiembrie 2013. Palmaresul lui arată așa: 19 meciuri, 14 victorii, 3 egaluri și doar 2 înfrângeri.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap