Unde e bine sa pariezi?

unde sa pariez

Mereu apar discutii intre pariori despre unde e bine sa pariezi? Unii zic ca la colt de strada este mult mai usor, te mai intalnesti cu prietenii, te inspiri de pe alt bilet si poate prinzi un castig mare. Altii zic ca e mai bine sa pariezi la agentii online pentru ca ai mai multe oferte, plus bonus la prima depunere.

Cred ca ar fi indicat sa iti prezint avantajele si dezavantajele mediului online fara de cel offline, adica casa de pariuri de la tine din cartier.

Unde e bine sa pariezi? La case de pariuri de la colt de strada sau la agentii online?

Avantaje case de pariuri stradale

Avantajele unei case de pariuri din cartier este in primul rand ca poti sa primesti banii instantaneu daca ai castigat. Trebuie doar sa te prezinti doar cu buletinul si biletul castigator. Nu mai stai cu grija de plata impozitelor si nu mai auzi de ANAF ca iti bate la usa. La o agentie de pariuri stradala cand primesti castigul, casa a oprit deja impozitul datorat la stat.

Daca pariezi live intr-o casa de pariuri stradala, cotele se misca mai greu decat in online si poti profita de asta. In plus, o agentie stradala ofera bonusuri mari la biletele cu multe evenimente, daca sunt castigatoare.

Avantaje agentii de pariuri online

La o casa de pariuri online ai avantajul ca poti paria oriunde te afli: in metrou, in traficul aglomerat din orasul tau, cand astepti sa intri la dentist, cand esti la o bere cu baietii. Exista multe site-uri de incredere de unde poti sa afli multe despre unde e bine sa pariezi, cum ar fi https://pariubet.ro

Daca la o agentie stradala poti paria doar pana la ora 22 sau 24, in mediul online poti paria pe meciuri de fotbal din America de Sud si la 3 noaptea. Iar asta o poti face live pe zeci de variante de pariuri: pe goluri marcate, pe numarul de cartonase galbene, pe lovituri libere, pe victorie, pe echipa care marcheaza ultimul gol etc.

Casele de pariuri ofera bonusuri la prima depunere si nu vorbim de sume mici de bani. Stiu ca nu sunt bani gratis pentru ca trebuie sa faci un rulaj pentru suma primita, dar daca ai rabdare poti sa faci un ban cinstit din pariuri.

Unele agentii online ofera optiunea de Cash Out care inseamna ca te poti retrage oricand de pe piata de pariuri. Sa zicem ca ai pariat ca se vor inscrie multe goluri intr-un meci, dar se joaca inchis si pariul tau are sanse mici sa iasa. Te folosesti de butonul Cash Out si recuperezi o parte din miza.

Meciuri de fotbal sau tenis in direct. Se poate intampla sa vrei sa vizionezi un meci de fotbal care nu este la TV, dar casa de pariuri Go bet il transmite. Doar trebuie sa ai niste bani in contul de pariuri si te poti bucura de meciul tau preferat.

Este mult mai usor de jucat pariuri single la o agentie online. La fel si in cazul strategiilor de pariuri pe termen lung pe care le poti aplica doar in mediul online.

Sper ca ti-am raspuns la intrebarea unde e bine sa pariezi? Eu prefer mediul online, dar rar mai risc bani si la o agentie de pariuri stradala. Important e sa faci bani din asa ceva, indiferent unde pariezi.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap