Bratara fitness sau smartwatch, cum alegi ce ti se potriveste?

bratara fitness

Tot mai multi cunoscuti au bratari fitness sau smartwatch-uri pe care le etaleaza la fiecare iesire in oras.

Ai vrea sa intri si tu in randul lumii si sa iti cumperi un dispozitiv precum cele de mai sus, dar inca esti confuz legat de ce face fiecare.

In acest articol iti voi explica care sunt caracteristicile fiecaruia, iar la final vei reusi sa iti faci o impresie si sa iti dai seama care dintre ele se potriveste cel mai bine nevoilor tale.

Indiferent de alegere, trebuie sa stii de la inceput ca, pentru a le pastra intr-o stare cat mai buna un timp indelungat, ambele au nevoie de cateva accesorii.

Indispensabila este folia de sticla care protejeaza ecranul.

De asemenea, cureaua de schimb le poate face sa arate ca noi (daca ai un ceas de la Apple, de exemplu, exista bratara apple watch conceputa special pentru el).

Dar, sa revenim la tema de azi – bratara fitness versus smartwatch.

Sa le luam pe rand.

Bratara fitness

O bratara fitness este alcatuita din bratara prorpiu zisa si un tracker in care se gasesc senzorii de monitorizare a corpului.

Bratara nu are un display propriu, asa ca e necesar sa descarci o aplicatie pe telefonul mobil care va afisa toate datele inregistrate de bratara.

Ce face bratara fitness?

Dupa cum ii e numele, bratara fitness este un ajutor de nadejde atunci cand faci miscare.

Bratara iti spune exact cati pasi ai facut in ziua respectiva, cate calorii ai ars, dar si care este ritmul tau cardiac.

Bratara fitness are si cateva functii suplimentare, care nu sunt legate de sport.

O poti folosi pe post de ceas desteptator si te ajuta sa schimbi sau sa opresti melodia pe care o asculti in casti.

Te trezesti obosit dimineata? Bratara fitness iti monitorizeaza ciclurile de somn si iti spune cum stai la capitolul odihna.

De asemenea, bratara fitness te tine mereu la curent cu notificarile de pe telefonul mobil.

Smartwatch

Smartwatch-ul este compatibil cu iOS sau Android, este extrem de inteligent si indeplineste functiile unui telefon mobil in toata regula.

Acopera toate functionalitatile unei bratari de fitness si, in plus, iti da sfaturi referitoare la dieta alimentara.

De asemenea, smartwatch-ul e de folos si in momentele de stres. Are aplicatii de reducere a anxietatii si iti prezinta modalitati eficiente de relaxare.

La fel ca telefonul mobil, ceasul inteligent indeplineste functiile de apelare telefonica si handsfree, trimite SMS-uri sau email-uri si iti ofera acces la toate aplicatiile de pe telefon. 

Prin intermediul lui esti mereu conectat la social media prin Facebook si Twitter, dar si la cei dragi care sunt departe de casa si cu care tii legatura prin Skype.

In concluzie, bratarile fitness iti sunt utile daca esti o persoana sportiva sau daca planuiesti sa te apuci serios de miscare, pe cand smartwatch-urile sunt mult mai complexe si se comporta ca un telefon inteligent. 

Printre cele mai bune smartwatch-uri se numara cele de la Apple. Daca ai deja un ceas inteligent de la Apple, poti sa ii schimbi cureaua cu o bratara apple watch de la REDMobile.

Tu ce alegi sa cumperi, bratara fitness sau smartwatch?

You may also like...

1 Response

  1. Margareta says:

    Eu una sunt fana bratari fitness insa copilasul meu se da in vant dupa smartwatch-urile de copii. I-am cumparat saptamana trecuta unul nou la promotie. Eu folosesc bratara la sedintele de kazumba la care merg saptamanal. Cel mic foloseste smartwatch-ul pt a vorbi cu colegii si prietenii lui

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap