PokerStars ofera 600 dolari bonus in 2014

PokerStars oferă un bonus de 600 dolari în 2014. Este un bonus de 100% la prima depunere pentru jucătorii noi care își deschid cont de pe siteul rosudirect.com.
Trebuie să introduceți codul STARS600 ca să obțineți bonusul.
În caz că sunt jucători printre voi care vor să depună mai puțin, există o alternativă. Faceti un depozit 20 de euro și mai primiți încă 20$.
Pentru bonusul al doilea trebuie să introduceți codul FREE20.

Odată ce ai făcut depunerea, trebuie să câştigi VPP-uri (VIP Player Points) jucând jocuri pe bani reali la PokerStars. În majoritatea jocurilor, vei primi 5,5 VPP-uri pentru fiecare $1 pe care îl plăteşti sub formă de taxe de turneu sau rake (în mâini jucate în jocuri cash).
De fiecare dată când strângi 200 VPP, noi vom elibera în contul tău PokerStars $10 cash, acesta fiind un rabat de cel puţin 27% pentru fiecare dolar cheltuit. Ai la dispoziţie patru luni după fiecare depunere aplicabilă pentru a câştiga VPP-urile necesare pentru eliberarea bonusului.

PokerStars este cea mai populară cameră de poker online. Cei mai mulți jucători de poker o să îi găsiți aici. Chiar nu are adversar din punctul ăsta de vedere.
În ziua în care scriu articolul ăsta, pe siteul PokerStars jucau în turnee cu premii diferite peste 37.000 de profesioniști sau amatori.
Pe locul 2 la o distanță apreciabilă se află 888Poker cu 3600 de jucători, iar pe 3 se află PartyPoker cu 3500 de poker-iști.

PokerStars poate fi accesat în 14 limbi internaționale, chiar și in limba română.
Dacă vreți să jucați poker online, trebuie să aveți un cont la cea mai bună cameră de poker care se prezintă: We are Poker!
Un aspect neplăcut al acestei camere de poker îl reprezintă relația cu jucătorii de poker. Dacă aveți vreo întrebare legată de bonus sau depuneri, îi puteți contacta doar prin email. Răspund destul de repede la emailuri.
La nivelul la care este acum această cameră de poker, ar fi trebuit să dețină mai multe posibilități de contact: Live Chat sau telefon.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap