Bonus 888Poker de 400 dolari

Bonusul la 888Poker este de 100% pana la 400$ la prima depunere. Bonusul il primti impartit in mai multe transe: mai precis cate 10$ la fiecare 100 de puncte bonus acumulate. Aceste puncte bonus le primiti nu doar cand jucati pe bani reali, ci si prin buy-in-urile turneelor sau jucand la mesele de casino.
In caz ca nu stii cat mai ai pana sa primesti urmatoarea transa de 10$ bonus, stai linistit pentru ca ai un contor de bonus deasupra mesei la care joci.

888poker bonus

888Poker e una dintre camerele de poker cu cel mai mare succes la ora actuala si mie mi-au placut(pentru ca nu am rabdare) turneele Sit and Go Nitro unde blindurile cresc din 3 in 3 minute. Aici nu mai merge sa pacalesti pokerul si sa atepti la infinit.
Buy-in-urile sunt de 3$, 5$, 11$, 22$, 33$, etc sunt 20 de jucatori in total impartiti la 5 mese, castigatorii acelor mese se intalnesc la masa finala, unde raman de fapt doar 4 care se bat pentru premiile in bani si daca ai avut un buy-in de 5$ si castigi, locul 1 este platit cu 50$.

Stiu ca va plac freeroll-urile asa ca o sa aveti din belsug in primele zile pe site daca sunteti incepatori pe 888poker.Puteti alege dintr-o varietate de jocuri de poker:7 Card Stud Hi-Lo, 7 Card Stud Hi, Limit Texas Holdem, Omaha Hi-Lo, Omaha Hi, No-limit Texas Holdem.
Metodele de depunere si retragere sunt foarte multe si sigur gasiti o varianta viabila si pentru voi: moneybookers, Neteller, card bancar, cont bancar, Click2Pay, Paysafecard, Entropay,Western Union.
In plus 888Poker ofera si un bonus fara depozit in valoare de 8$ pe care il primeste jucatorul, dupa ce a fost verificat emailul. Jucatorul trebuie sa joace la diferite turnee suma totala de $320, inainte de a efectua o retragere. Din pacate pokeristii romani nu au dreptul la bonusul fara depunere, ci doar rezidentii din urmatoarele tari: U. K, Germania, Austria, Elvetia, Noua Zeelanda, Australia, Irlanda, Grecia, Oanda, Africa de Sud, Canada, Suedia, Norvegia, Liban, Japonia, Kuwait, Cipru, Luxemburg, Malta, Finlanda, Brazilia, Rusia, Slovenia si Singapore.

Se pare ca 888Poker este singura camera de poker care isi mareste constant numarul de jucatori.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap