Parvulescu a primit rosu direct

rosu direct
Steaua a pierdut meciul din deplasarea cu ASA Tîrgu Mureș la limită, iar Pârvulescu a primit rosu direct aproape de finalul reprizei a doua din partea arbitrului Istvan Kovacs.
Fundașul stelist a primit rosu direct pentru că ar fi fost ultimul apărător, deși faza s-a petrecut undeva în lateral și nu era ocazie clară de gol. În plus, lângă el, în zona centrală se afla Breeveld. Deci nu era cazul ca apărătorul Stelei să fie eliminat.

Arbitrul Istvan Kovacs a arbitrat doar într-o singură direcție. Latovlevici și Keseru s-au accidentat în interval de câteva minute, iar Rusescu, abia intrat pe teren, a fost victima unui atac cu cotul al lui Gabi Mureșan și schimbat mai apoi cu Nicandro Breeveld.
Keseru are comoție după ce a fost călcat pe cap de Ousmane N’Doye, iar Rusescu e spitalizat pentru că a fost lovit fără menajamente de călăul Gabi Mureșan.

În plus, în minutul 58, Tănase a fost faultat clar în careu de portarul Stancioiu. Steaua trebuia sa primească lovitură de la 11 metri si eliminarea portarului, insă arbitrul ungur a acordat cartonaș galben lui Tănase pentru simulare. Steaua parcă a jucat in Kosovo sau in altă deplasare dificilă, nu pe teritoriul României. Cartonașul rosu direct era cu dedicatie doar pentru steliști.

La finalul meciului, Gâlcă a declarat: “La Tănase a fost penalty şi eliminare, dar au mai fost şi altele, asta e! Am vrea ca meciurile să se joace pe teren. Pentru noi e o situaţie foarte grea, avem multe meciuri în puţine zile.

Mikloş Nagy vorbea cu Sepsi în maghiară, nu ştiu de ce, suntem în România.

E greu de digerat înfrîngerea, dar să nu uităm în ce condiţii. Ştiam că vom avea un meci greu, dar pînă la urmă, rezultatul a fost influenţat de arbitraj”

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap