Conor McGregor l-a distrus pe Donald Cerrone

Conor McGregor

Conor McGregor a revenit in UFC si a castigat rapid impotriva lui Donald Cerrone. Conor McGregor si-a dominat adversarul clar si a terminat lupta sub 1 minut, iar lumea a strambat din nas pentru ca a platit bani multi ca sa vada spectacol total. Nu este prima oara cand Conor isi distruge adversarul in cateva secunde pentru ca Aldo a fost trimis la podea in secunda 13 in gala UFC 194.

Cum a fost lupta dintre Conor McGregor si Donald Cerrone?

Conor l-a atacat pe Cerrone inca din primele secunde si a intrat in lupta de aproape. Acolo am vazut o miscare de atac cu umarul pe care nu am invatat-o niciodata sau nu am zarit-o in niciun alt meci de profesionisti sau amatori. Conor si-a lovit adversarul si i-a spart nasul cu o lovitura de umar din saritura.

Am facut sport de contact, in special MMA si Kickboxing, stiu ca iti poti lovi adversarul cu umarul, mai ales daca esti deasupra lui in ju-jitsu brazilian sau in lupta din picioare cand esti foarte aproape unul de altul. Nu am vazut insa niciodata o lovitura cu umarul din saritura care sa provoace asemenea pagube adversarului direct.

Conor apoi i-a aplicat un genunchi si o lovitura de picior in cap lui Donald Cerrone care a facut pasul in spate. Conor McGregor l-a dominat clar cu lovituri de pumni pe Cerrone in cele 40 de secunde cat a durat lupta, iar arbitrul a fost nevoit sa opreasca meciul.

Conor este un atlet complet si se pare ca a invatat cateva lectii bune de la Bruce Lee care a introdus in artele martiale loviturile puternice din box, in special croseul devastator si care zicea: “Fii ca apa, prietene!”

Apa curge si se “adapteaza” mediului in care ajunge la un anumit moment dat, fara un plan prestabilit. Se poate spune ca apa nu are “asteptari” asupra a ceea ce va gasi.

Toate accidentarile lui Donald Cerrone poreclit Cowboy

Donald Cerrone a participat la 50 de lupte in MMA, la 28 de lupte in stilul Muay Thai, plus un meci de box in 18 ani de cariera, iar el s-a accidentat des facand altceva.

Si-a rupt toate coastele si a avut hemoragie interna dupa un accident cu ATV si a fost foarte aproape sa treaca in lumea umbrelor. Si-a spart ambele buze si a pierdut cativa dinti in timp ce calarea un armasar nervos.

Si-a rupt mainile de cateva ori, dar niciodata in timpul unui meci de lupta oficial. Joe Rogan glumea pe seama lui Donald Cerrone si spunea ca lupta in UFC este unul dintre cele mai sigure hobby-uri pentru Cowboy.

Insa au venit si accidentarile provocate de adversari. Acum cateva ore, Conor i-a spart nasul, la fel ca Tony Ferguson in UFC 238.

Urechile sunt distruse dupa ani de lupta la sol. Asemenea urechi o sa vedeti la cei care fac lupte libere sau greco-romane ani de zile la rand, plus luptatorii de ju-jitsu brazilian. Aceasta afectiune poarta numele de “cauliflower ” sau “urechea in forma de conopida” si se poate evita prin folosirea castilor de protectie pentru urechi.

Cerrone si-a rupt oasele picioarelor de mai multe ori in meciurile cu adversari puternici si inca lupta la cel mai inalt nivel.

Cum ti s-a parut meciul dintre Conor McGregor si Donald Cerrone? Ai stat toata noaptea treaz ca sa vezi acest meci important din UFC?

Sursa poza heavy.com

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap