Djokovic are coronavirus

Djokovic

Djokovic are coronavirus si minte putina. Acum cateva minute, a aparut stirea oficiala ca unul dintre cei mai buni jucatori de tenis a fost testat pozitiv pentru coronavirus. Djokovic a cautat-o cu lumanarea, cum se spune in popor. Omul este anti-vaccinare si a organizat un turneu de tenis amical, Adria Tour, unde au fost prezenti multi jucatori importanti, printre care Grigor Dimitrov, Borna Coric si Viktor Troicki si altii.

Djokovic, Grigor Dimitrov, Borna Coric si Viktor Troicki au jucat tenis, au jucat baschet, s-au luat in brate, au facut poze cu fanii la gramada, au fost in cluburi, au dansat si au baut impreuna. O doamna le canta intr-un club “a little party never killed nobody”, iar ei dansau cu zambetul pe buze. Nu cred ca am vazut ceva mai ironic decat faza asta.

Dupa cateva zile, Grigor Dimitrov a anuntat ca are coronavirus. Peste 24 de ore a fost randul altor 2 jucatori sa anunte ca au acest virus. Acestia sunt Borna Coric si Viktor Troicki. Azi, Djokovic a anuntat ca el si nevasta lui au coronavirus, dar copiii lor nu.

Ce s-a intamplat la Adria Tour, turneul de tenis organizat de Djokovic?

Novak Djokovic probabil ca a avut intentii bune cand a organizat Adria Tour. Sportul trebuie sa faca parte din viata noastra, dar trebuie sa existe anumite reguli de distantare. Djokovic si prietenii lui au facut exact pe dos si acum sunt toti in spital. La Adria Tour a fost un focar de infectie de coronavirus care s-a raspandit rapid. In loc sa iasa ceva maret, Djikovic este catalogat acum de presa internationala ca iresponsabil pe buna dreptate.

Djokovic a organizat acest turneu important de tenis in aceasta perioada de criza si e posibil ca unii oameni prezenti acolo sa fie ingropati in urmatoarele saptamani din cauza coronavirusului. Acest jucator mare de tenis este responsabil pentru numarul mare de infectari de la Adria Tour.

In plus, cand s-a aflat ca Dimitrov este bolnav, Novak a plecat din orasul Zadar (Croatia) la Belgrad, in loc sa isi faca testul de coronavirus in Zadar ca sa nu il mai imprastie peste tot. Toata lumea stie ca daca esti suspect de coronavirus nu te mai plimbi prin toate tarile ca sa ajungi acasa. Stai 14 zile in Zadar si daca totul e ok, te intorci la Belgrad. De unde se vede ca poti fi un foarte bun tenismen, sa fii un tip simpatic si carismatic, dar sa fii si foarte prost, in acelasi timp.

Acest jucator care ne-a facut mandri prin rezultatele lui in trecut, mai ales ca este din aceasta parte a Europei, ne dezamageste prin atitudinea fata de aceasta pandemie. Este egoist, iresponsabil si se comporta ca un copil.

Celebritatile din intreaga lume, inclusiv Novak Djokovic, cred ca legile naturii nu se aplica in cazul lor. Coronavirusul nu tine cont de cati bani ai in cont, cat de celebru esti, cat de tanar si frumos esti, ce rezultate ai obtinut in sportul pe care il practici. Acest virus vine si iti da un capac chiar daca esti intr-o masina de 200.000 de euro sau stai in cel mai scump apartament din New York. Acest virus te baga in pamant mai repede decat crezi daca il iei in gluma si ai impresia ca esti mai presus decat cei care stau la coada la Mega.

Djokovic primeste din partea mea cartonasul rosu direct.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap