Cele mai bune paste carbonara din Târgovişte

paste carbonara

Dacă mâncați paste carbonara în diferite restaurante din Târgoviște, s-ar putea să aveți impresia că toate aceste locații au același bucătar. Sau că bărbații care au meseria de a găti mâncare au făcut cursuri în orașele mari sub același maestru. Știu că nu e bine să lași pastele prea mult pe foc și că e o anumită rețetă de preparare, dar sosul la paste carbonara e la fel în tot orașul. Am vorbit cu niște prieteni care lucrează în domeniu și se pare că restaurantele au același furnizor de smântână și de alte produse alimentare.

Dar există 2 locații unde găsești niște porții de paste carbonara foarte gustoase: restaurantul Casa Veche pe centrul vechi din Târgoviște și terasa Alexo de lângă parcul Chindia.
La Casa Veche, sosul este făcut cu vin și ceapă care îi da un gust deosebit, iar parmezanul este diferit față de alte restaurante. Iar prezentarea este la alt nivel așa cum vedeți în poza de mai sus.
La terasa la Alexo, porția de paste carbonara este mare, iar sosul este foarte gustos. Nu știu ce fel de rețetă folosesc bucătarii, dar dacă aveți poftă de paste ar fi bine să încercați o porție cu penne milaneze sau spaghetti bolognese. În plus, este una dintre cele mai frumoase terase de la noi din oraș.

Îmi doresc să găsesc la noi în oraș locații cu un anumit specific. Stiu că de locații cu pizza nu ducem lipsă. Dar un restaurant doar de paste sau unul unde se servește doar friptură sau Steakhouse cum spun vorbitorii de limbă engleză nu avem in zonă.

Daca vreti sa mancati in locuri exotice sau in cele mai bune restaurante din lume si aveti posibilitatea asta, nu mai stati pe ganduri. 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap