Deadpool 2 detroneaza filmul Avengers: Infinity War la incasari in weekend

Filmul Deadpool 2 a avut încasări de peste 125 de milioane de dolari în SUA, în weekend-ul trecut. În total, Deadpool 2 a obținut peste 301 milioane de dolari în toată lumea în aceste 3 zile. În plus, a detronat filmul Avengers: Infinity War din top.
De menționat că bugetul filmului Deadpool 2 a fost de 110 milioane de dolari, mult mai puțin decât banii băgați în Black Panther, aproximativ 200 de milioane de dolari sau bugetul pentru Avengers: Infinity War care a sărit de 300 de milioane de dolari.

Deadpool și Deadpool 2 au cele mai mari încasări în primele zile pentru filme R-rated. Dacă ai sub 17 ani nu ai voie să vezi aceste filme. Trebuie sa fii însoțit de un părinte sau un adult. Un alt film de acest gen, unde violența și sângele impraștiat pe toți pereții sunt ingredientele succesului, a fost Logan. Este pe primul loc într-un Top 10 filme din 2017 și ii dau dreptate autorului.

Ryan Reynolds, actorul care îl joacă pe Deadpool, s-a chinuit 11 ani ca să își realizeze visul. A lucrat la scenariu 6 ani și apoi textul a fost furat și a apărut pe internet. Fanii au înnebunit și au cerut să se facă acest film. Ryan Reynolds a primit o sumă mică ca să facă o filmare test. Filmarea a fost postată pe Youtube și a avut un succes nebun, iar fanii benzilor desenate au pus presiune mare pe compania Fox. Ca in poveștile cu final fericit, filmul a avut încasări record.

Sursa poza movieweb.com

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap