Top 3 pizza din Târgovişte

Îmi place la nebunie mâncarea italiană, în special pizza și paste. Am căutat pe Google și nu am găsit un articol Top 3 pizza din Târgoviște. Pentru această postare m-am interesat și am vorbit cu mai mulți bucătari din restaurantele orașului nostru, astfel încât să nu risc să fiu subiectiv.

Top 3 pizza din Târgovişte

Pe primul loc se află Pizza Point. Blatul face diferența pentru că nu o să găsiți nicăieri așa ceva. Este un blat ca pentru o pizza de casă, foarte gustos. Forma nu este rotundă, ci dreptunghiulară, ciudată pentru România, dar care iese în evidență. Printre preferatele mele: Pizza Salami, Pizza Diavola și Pizza Point. Eu pot să mănânc mult, dar o pizza normală din acest local este foarte hrănitoare și nu mai pot să bag un desert după.
Numar de contact: 0374 997 497

Pe locul 2 este Pizza D’oro care are numai ingrediente italiene, proaspete, la cuptor cu lemne. Blat cu Polish, Maia și făină integrală 20%+făină secară. Acum, au la promoție o Pizza cu mozzarella Burrata, o pizza specială de vară, ca să îți potolească foamea. Omul face live pe Facebook ca să vedeți modul de preparare, cum aranjează blatul și cum arată pizza când iese din cuptor.
Numar de contact: 0799 40 40 40

Locul 3 este ocupat de Towers Pub Pizza, dar e important de știut că cea mai bună pizza se află lângă Parcul Chindia. Sunt 2 locații ale restaurantului Towers Pub, una pe Centrul Vechi, iar alta lângă parc. La parc au un cuptor mare, special pentru pizza.
Am două feluri de pizza care mă fac zâmbesc când ajung la Towers Pub: Pizza Prosciutto Funghi care este la prețul de 17 lei și Pizza Quattro Stagioni la 19 lei.
Numar de contact: 0732.425.138

You may also like...

1 Response

  1. 20.05.2018

    […] doresc să găsesc la noi în oraș locații cu un anumit specific. Stiu că de locații cu pizza nu ducem lipsă. Dar un restaurant doar de paste sau unul unde se servește doar friptură sau […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap