Chindia a fost furata ca in codru

Chindia Targoviste a fost furata ca in codru in meciul contra echipei Rapid Bucuresti. Chindia a avut 2 oameni eliminati, dar a condus cu 1-0. A fost egalata, dar apoi a revenit si condus cu 2-1 pana in ultimul minut de joc cand Rapid a egalat dintr-o faza controversata. Jucatorul Rapidului era 1 metru in spatele fundasilor Chindiei, iar tusierul era bine pozitionat.

Am vorbit cu niste rapidisti din Targoviste care se duc des la meciurile echipei favorite si ziceau ca le este rusine pentru acest egal, pentru ca au obtinut 1 punct dintr-o faza clara de offside. Daca era VAR in Romania, Chindia ramanea cu toate cele 3 puncte, iar rezultatul meciului era corect. Burleanu, in loc sa se lupte pentru introducerea VAR in Liga 1, Romania, este ocupat cu ratarile echipei Nationale la Mondiale sau Europene.

Chindia a jucat aproape perfect cu 2 oameni in minus si merita victoria, dar fotbalul romanesc este o mocirla in care unii arbitri se zbat in noroi si la propriu si la figurat, dar se cred profesionisti. Sper ca vor veni meciuri in care arbitrajul va fi corect, nu mai zic de avantaj pentru Chindia pentru ca nu am mai vazut asa ceva de ani buni.

Ce a declarat Emil Săndoi la finalul meciului Chindia 2-2 Rapid

“Nu e fair-play, nu e corect. Nici nu-mi vine să cred. Mi-e ruşine mie să mă duc, pentru că nu ştiu ce să le spun în cabină în momentul ăsta. Când e un ofsaid atât de clar, cum să nu ridici? Nu ştiu unde a arbitrat dânsul. E meseria noastră, poate şi noi greşim câteodată. Dar e clar ca lumina zilei. Cum să nu indici ofsaid? Nu-mi explic. Cum poţi să judeci aşa pe invers o fază care este decisivă? Am mai spus, VAR-ul e sfânt. Acum noi mai aveam două puncte.

Cine plăteşte pentru greşelile astea flagrante? Mi-e ruşine, vin din respect pentru dumneavoastră. Îmi vine să plec de unul singur, să merg o noapte întreagă. Nu se poate aşa ceva. Vrem puţin respect pentru munca pe care o facem. Nu e posibil să ni se ia din munca noastră. Poate dacă nu sunt greşeli ca astea poate ierarhia ar fi alta. Astăzi am întâlnit o echipă foarte bună, dar pe care am ştiut să o blocăm. Mi-e ruşine de greşelile pe care le fac alte persoane”.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap