Viorel Moldovan este noul antrenor de la Chindia Târgoviște

viorel moldovan

Viorel Moldovan este noul antrenor de la Chindia Târgoviște. Este o schimbare pe care o așteptam la echipa din orașul nostru pentru că rezultatele unui antrenor, indiferent de numele pe care îl poartă și ce experiență acumulată are în domeniu, îl țin în funcție. Iar Croitoru, fostul antrenor, a ratat an după an calificarea în Liga 1 din România.

Sezonul trecut a întâlnit la baraj o echipă Voluntari care era de învins, cu un antrenor Mutu, îmbrăcat la patru ace și carismatic, dar care era lipsit de experiență. Voluntari s-a apărat tot meciul ca o echipă mică pe terenul nostru și în final a câștigat la lovituri de la 11 metri. Iar Chindia a avut posibilitatea să învingă la 2 goluri diferenţă în 90 de minute, dar jucătorii noștri nu au forțat. Iar vina principală este a antrenorului.

Moldovan a făcut parte din generația de aur a Naționalei României, în vremurile când terminam prima în grupa de la Campionatul Mondial peste Anglia sau Columbia. De asemenea, în mandatul lui Anghel Iordănescu, Viorel Moldovan a fost secund la prima reprezentativă a României. Moldovan a început fotbalul la Gloria Bistrița, iar in cariera de fotbalist a trecut pe echipe precum Dinamo București, Neuchatel Xamax, Grasshoppers, Coventry City, Fenerbahce, FC Nantes, Al-Wahda, Servette, Poli Timișoara și Rapid București. In echipa națională a României a evoluat în 70 de meciuri si a marcat 25 de goluri. În plus, a fost selecţioner la naţionala de tineret a României.

Sursa poza GSP.ro

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap