Chindia a obtinut un rezultat mare cu FCSB

Chindia vs FCSB

Chindia a obtinut un rezultat mare pe terenul echipei FCSB. Un egal smuls in ultimele minute, scor 1-1, dar dupa o dominare clara a echipei din Targoviste pe finalul meciului. Jucatorii echipei FCSB aveau crampe inca din minutul 70, iar elevii lui Moldovan au fortat si au obtinut un punct mare.

Acest egal conteaza enorm pentru moralul jucatorilor echipei Chindia pentru ca urmeaza meciurile din Play-out unde nu mai trebuie sa facem cadouri echipelor mici, asa cum s-a intamplat cu Voluntari cand am fost invinsi in ultimele minute. Rezultatul bun obtinut in fata FCSB vine si dupa o perioada slaba a echipei lui Becali care din decembrie 2019 nu s-a mai ridicat la nivelul cerut de suporteri.

Interventiile dese ale lui Gigi Becali in primul 11, in schimbarile de la pauza se vad in rezultatele dezastruoase. Cand o sa inteleaga ca nu este cel mai priceput antrenor si ca acolo ar trebui sa vina un antrenor de top, cum are CFR Cluj pe Dan Petrescu, doar atunci FCSB ar mai avea sanse la primul loc in Liga 1.

Chindia are o aparare sigura, Moldovan isi cunoaste bine jucatorii si va scoate maxim de la ei. In Play-out sunt importante urmatoarele: o buna organizare a jocului, linistea la echipa si spectatorii. Chindia Targoviste nu sta rau la aceste capitole, iar suporterii ar trebui sa faca un efort si sa fie cat mai multi langa echipa indiferent unde o sa jucam la Ploiesti sau in Targoviste cand va fi stadionul gata. Este foarte important ca in acest sezon sa ramanem in Liga 1.

Statistica meciului FCSB 1-1 Chindia Targoviste

FCSB a avut o posesie de 65% si era de asteptat sa fie asa pentru ca juca acasa si este o echipa care ataca, o echipa foarte puternica care a fost mai mereu in Top 3 echipe din primul esalon fotbalistic. Echipa lui Becali a avut 8 suturi spre poarta fata de doar 3 ale echipei Chindia Targoviste.

La suturi pe poarta FCSB conduce cu 3-1, doar ca echipa lui Moldovan are un procent de 100%, adica un sut pe poarta si un gol marcat. Sper sa mai vad statistica asta perfecta la suturi pe poarta si goluri marcate si in viitor.

La cornere conduce clar FCSB cu 10 la 2, doar ca la lovituri libere cele 2 echipe sunt apropiate. FCSB a facut 18 faulturi, iar Chindia Targoviste 22.

La offside-uri scorul este egal 1-1, iar portarul nostru a avut 2 parade care ne-au salvat, in timp ce portarul echipei FCSB nu a scos nicio minge grea pentru ca procentul nostru a fost de 100%, un sut pe poarta si un gol marcat chiar pe final.

Echipa noastra a primit 3 cartonase galbene: Corbu, Rata si D. Moldovan, ultimul a fost acordat pentru tragere de timp, dars copul scuza mijloacele. Multe echipe mari, chiar si in Champions League, trag de timp in ultimele minute de joc pentru ca rezultatul final este foarte important.

Echipa lui Becali a primit un cartonas galben in timpul meciului inacasat de Nedelcu si inca un galben dupa fluierul final acordat lui Planic care a fost extrem de nervos la adresa arbitrului central Coltescu.

Chindia a adunat 25 de puncte in campionatul regulat care se vor imparti la 2 inainte de Play-Off. Hai Chindia Targoviste!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap