Chindia este pe primul loc in Play-out

Chindia Targoviste

Chindia are un parcurs de vis in primele etape din Play-out pentru ca se afla pe primul loc. Echipa din Targoviste are o aparare care l-ar face sa zambeasca si pe Mourinho, antrenorul care a dus defensiva la rang de arta in fotbalul mare. Chindia nu a primit gol in ultimele 4 meciuri de fotbal jucate in Play-out si are 3 victorii (2-0 cu FC Hermannstadt si Poli IASI si 1-0 cu FC Arges) si un egal. In ultima etapa din Liga 1, echipa lui Sandoi a remizat 0-0 cu Astra.

Statistica meciului Chindia 0-0 Astra

Partida de fotbal dintre Chindia si Astra a fost echilibrata, asa cum arata si statistica posesiei balonului, dar si a ocaziilor de gol. Echipa din Targoviste a avut posesie 49%, iar Astra 51%. La suturi spre poarta este egalitate pentru ca au fost 5 suturi spre poarta adversa de fiecare parte, iar la suturi pe spatiul portii a fost egalitate perfecta 2-2.

La faze fixe, in special la cornere, echilibrul din statistica e clar. Chindia a avut 6 cornere, iar Astra tot 6. Egalitate este si numarul de cartonase galbene. Jucatorii Chindiei s-au grabit si au incasat 2 galbene in prima repriza prin Negut si Celea, iar cei de la Astra au incasat cate 1 cartonas galben in fiecare repriza.

La numarul de faulturi conduce Astra cu 16, iar Chindia a facut doar 11 tot meciul. Echipa lui Sandoi a avut 130 de atacuri, iar echipa din Giurgiu a avut 113.

Daca apararea merge ceas, ar fi bine sa va amintesc in ce forma buna se afla Daniel Florea care inscrie gol dupa gol, iar unele reusite ale lui au fost spectaculoase. Are sange rece in fata portii si se descurca fara probleme 1 contra 1 cu fundasii adversi.

Acum ceva timp, cand unii dintre colegii lui erau la terase pe Centrul Vechi din Targoviste, Daniel Florea se antrena in sala Cross Gym, iar asta dovedeste ca este un profesionist, iar roadele antrenamentelor de atunci, plus ambitia lui, l-au facut unul dintre cei mai temuti atacanti din Play-out.

Imi doresc sa vad Chindia, care acum se afla pe primul loc, pe stadionul din Targoviste cat mai repede pentru ca aceasta echipa merita tot ce e mai bun din partea suporterilor, dar si a autoritatilor.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap