Totul despre RUF si MagiCAMP

MagiCAMP

Am crescut la bunici, iar copilaria a fost cea mai frumoasa perioada din viata mea. Ma intorceam acasa doar ca sa mananc si apoi fugeam impreuna cu fratele meu in padure ca sa culegem ciuperci sau mure, sa alergam dupa vreo veverita sau o caprioara sfioasa. In anumite zile ne jucam fotbal pe o pajiste, unde facusem niste porti din lemnele aduse de noi. Cand venea iarna, eram cei mai fericiti. Ne jucam hochei pe un lac inghetat si abia asteptam sa ne ducem sa colindam in apropierea Sarbatorilor de iarna.

In zilele noastre, sunt copii care nu se mai pot bucura de copilarie. Sunt copii bolnavi de cancer care se lupta cu toata armele ca sa invinga aceasta boala, sunt copii care au pielea arsa dintr-o greseala a lor sau a parintilor, sunt copii care au pierdut pe cineva drag de curand. Ei au nevoie de zile fericite, iar aici intervine MagiCAMP care le intinde o mana de ajutor si pentru cateva zile ii face sa se bucure de viata din toate punctele de vedere. In acelasi timp, daca copiii se duc in tabara de distractie MagicCAMP, parintii isi pot reincarca bateriile mai ales daca au baieti sau fetite care se lupta cu boli nemiloase.

Ce este MagiCAMP si cum puteti ajuta si voi?

Asociatia Magic este o asociatie caritabila care face viata mai buna celor mici. In comuna Branesti, judetul Dambovita, exista o tabara specializata in distractie pentru copii cu probleme reale. Cei mici au piscina, cursuri de pictura, evenimente sportive, drumetii, traseu prin copaci pentru a invinge frica de inaltime, parcuri de aventura. Au tot ce le trebuie ca sa zambeasca din nou.

Donează pe website: http://bit.ly/rufplay4good
Donează pe Facebook: https://bit.ly/ruf_playforgood

Puteti sa faceti un gest pentru cei mici. Indiferent de cati bani aveti, din ce familie faceti parte, puteti sa donati o suma de bani ca sa ii faceti fericiti. Cu sumele de bani stranse, copiii bolnavi de cancer vor ajunge in tabara de distractie MagiCamp si timp de o saptamana vor uita de necazuri, iar parintii vor avea o gura de oxigen in lupta cu soarta, cu boala, cu ghinionul necrutator. Putem sa facem multe daca suntem uniti, iar orice suma de bani data de mine, de vecinul de la etajul 2, de verisoara mea, de colegul meu de munca, de romanii plecati in fara tarii pentru un trai mai bun, poate lipi un zambet in coltul buzelor unui copil care e in razboi cu o boala grea.

Ce reprezinta RUF?

Romanian United Fund este o organizație non-profit din Statele Unite ale Americii cu sediul in Chicago Ilinoise formată de un grup de români cu scopul de a încuraja și finanța dezvoltarea diasporei românești, dar și legăturile sale cu România.

Din 2019, organizația a oferit sprijin financiar pentru mai mult proiecte din România din domenii precum învățământ, sănătate și implicare civică și pune astfel la dispoziția românilor din întreaga lume posibilitatea de a forma o comunitate puternică ai cărei membri să se sprijine reciproc.

Romanian United Fund și Asociatia Magic și-au unit forțele pentru un scop mai mare: strângerea de fonduri pentru a trimite 250 copii cu condiții limită de viață la MagiCamp!

You may also like...

1 Response

  1. Gabriela says:

    Interesant, multumesc pentru informatie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap