BlackCoffee are grija de tine

black

Vara este anotimpul preferat de tineri pentru ca se gandesc la cea mai lunga vacanta din an, la marea cu valuri mari, la nisipul fin si soarele puternic, la berile baute la terase alaturi de prietenii dragi, la drumetiile pe munte, la zambetele afisate de oamenii relaxati oriunde ai merge. In cel mai calduros anotimp din an, trebuie sa te hidratezi des, iar BlackCoffee are grija de tine din acest punct de vedere.

Ce poti sa bei racoritor la BlackCoffee?

Cunosc 2 feluri de oameni: unii care sunt conservatori si care consuma limonada traditionala si altii care sunt deschisi la nou si care incearca orice de la Ginger banana pana la Spicy mango. BlackCoffee acopera ambele categorii de oameni si ofera de toate: Limonada clasica din lamaie, miere si apa, Limonada casei din lamaie, fructe de sezon, miere si apa, Citronada din lamaie, portocala, miere, menta, apa, Socata old school din lamaie, sirop soc, miere, menta, apa, Ginger banana din lamaie, ghimbir, banana, miere, apa, Spicy mango din lamaie, piure mango, pepperoncino, portocala, apa si Strawberry basil din lamaie, capsuni, busuioc, apa.

fresh start

Daca va interseaza putina istorie despre limonada, o sa incerc sa va luminez. Primele dovezi scrise despre “limonada” au aparut in Egiptul medieval. Multi egipteni de rand preferau o bautura din vin preparat cu lamaie si miere, iar peste multi ani s-a renuntat la vin si limonada se prepara doar din lamaie, miere si apa. La sfarsitul secolului al XII-lea, Ibn Jami, medicul personal al marelui conducator musulman Saladin, a scris un tratat despre lamaie.

Cum e atmosfera in locatiile acestei cafenele?

Stiu ca intr-o locatie unde se serveste mancare sau bautura conteaza 2 lucruri importante: cum esti servit si cat de delicioasa este bautura sau mancarea servita acolo. Degeaba esti servit ca la un hotel de 5 stele, daca bauturile au gust de nisip sau cafeaua ceruta de tine este ca in Italia gustoasa si tare, dar esti servit de cineva plictisit si suparat pe viata, de parca l-ai deranjat de la masa. La BlackCoffee servirea este de top, iar bauturile merita toti banii. O limonada clasica o poti cumpara cu 6 lei, un pret accesibil pentru toata lumea.

smothie

S-a intamplat intr-o zi sa trec pe la BlackCoffee si sa beau o Citronada, dar bateria telefonului meu era pe sfarsite. Am rugat o domnisoara care servea daca are un incarcator pentru iPhone si m-a ajutat fara sa strambe din nas. Mi-am baut linistit Citronada, iar intre timp telefonul mobil s-a incarcat destul cat sa imi ajunga pana acasa. Asta e unul din motivele care ma face sa revin de fiecare data la aceasta cafenea pentru ca ma simt ca intre prieteni.

Daca ai vreo intrebare despre bauturile oferite de BlackCoffee, acesta este contul oficial de Facebook al cafenelei.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap