Chindia Targoviste este foarte aproape de Liga 1

Chindia Targoviste

In etapa cu numarul 33, Chindia Targoviste a obtinut o victorie importanta pe terenul celor de la Sportul Snagov. Golul victoriei a fost marcat de Liviu Mihai in ultimul minut de joc, dupa o faza spectacol in careul advers. Partida de fotbal dintre Chindia Targoviste si Sportul Snagov s-a jucat pe un teren greu, pe o ploaie torentiala. Nu a fost o plimbare prin parc pentru echipa noastra pentru ca jucatorii de la Snagov au avut cateva ocazii importante – in repriza a doua un atacant al gazdelor a lovit bara transversala.

Ce sanse matematice are Chindia la promovare in acest moment?

Chindia se afla pe locul 2 in clasamentul Ligii a 2-a din Romania cu 73 de puncte, la 4 puncte diferenta de ocupanta locului 3, Universitatea Cluj. Echipa din Targoviste va juca in urmatoarele 2 etape impotriva echipelor Pandurii si Balotesti. Acestea sunt echipe din subsolul clasamentului care se bat la retrogradare. Daca echipa condusa de Viorel Moldovan va obtine 6 puncte din aceste 2 intalniri fotbalistice, sansele de a juca in Liga 1, Romania cresc pana la 95%. Primele 2 echipe din Liga a 2-a se califica direct in cea mai importanta competitie fotbalistica de la noi, iar echipa de pe locul 3 va da baraj cu o echipa din Liga 1.

Universitatea Cluj va juca in urmatoarele 2 etape impotriva echipelor UTA Arad si Academica Clinceni. Academica este liderul Ligii a 2-a din Romania, si un egal sau o victorie a acestei echipe pe terenul celor de le U Cluj ar ajuta enorm echipa din Targoviste.

Care este secretul acestor rezultate bune ale echipei lui Viorel Moldovan?

Echipa din Targoviste a pastrat majoritatea jucatorilor din prima etapa pana acum si i s-a dat incredere totala lui Viorel Moldovan. La alte echipe, cum ar fi Petrolul Ploiesti, s-au schimbat antrenori si jucatori mai des decat cursul valutar in vremuri de criza. Stabilitatea este foarte importanta la un club de fotbal, iar Chindia a gasit calea spre succes pentru ca in ultimele 10 meciuri a avut doar o singura infrangere pe terenul celor de la Farul Constanta, 2 egaluri cu Petrolul si UTA Arad, iar restul numai victorii. Una dintre victoriile importante ale Chindiei a fost impotriva liderului, Academica Clinceni.

O statistica care nu poate trece cu vederea: in ultimele 10 meciuri jucate, Chindia nu a primit gol in 6 dintre ele. O aparare beton care poate asigura un loc intre cele mai bune echipe din Romania.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap