Transferuri Chindia Targoviste

chindia

In ultimele 3 saptamani au fost miscari de trupe la Chindia Targoviste. Au venit niste jucatori buni, au plecat cativa sau au terminat contractele cu echipa noastra, dar o sa ii iau pe rand ca sa vedem daca in acest an vom fi mai puternici ca lot.

Marco Dulca – a revenit la Chindia dupa o perioada nu prea stralucita la FCSB. Gigi Becali a fost nemultumit de prestatiile lui Dulca, dar jucatorul a declarat ca nu a avut ce sa arate in doar 20 de minute de joc. Dulca e un jucator bun pentru noi si alaturi de Perianu cred ca o sa faca treaba buna intr-o zona jocului unde e nevoie de stabilitate.

Cristian Cherchez – este un jucator emblema al echipei din Targoviste, dar clubul a decis sa incheie contractul cu Cherchez. Acest jucator a dus echipa in spate in Liga a 2-a, dar in Liga 1 nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor. El a dat vina pe antrenori ca nu joaca multe minute, iar antrenorii au spus ca viata extra sportiva si lipsa de seriozitate la antrenamente l-au adus aici. Cred ca adevarul este undeva la mijloc si e o pierdere pentru echipa noastra.

Jeremy Corinus – este un jucator cu profil defensiv adus de echipa din Targoviste in lot la inceputul lunii ianuarie. A mai jucat la Farul Constanta, Academica Clinceni, Fermana, AC Ajaccio. Hagi are ochi buni la jucatori si cred ca avem nevoie de jucatori puternici in defensiva.

Ovidiu Perianu – este un transfer bun in opinia mea. Perianu a mai jucat la FSCB si Botosani, iar mie mi-a placut cum s-a miscat la FCSB, dar Gigi Becali te trimite rapid la alt club de fotbal daca nu esti pe placul lui. Sper sa faca echipa buna cu Dulca si sa obtinem cu el multe puncte ca sa ramanem in Super Liga Romania.

Passaglia si Dima – clubul de fotbal din Targoviste a anuntat pe 3 ianuarie incetarea contractelor cu jucatorii Juan Passaglia si Constantin Dima. Va multumesc pentru tot ce ati facut pentru Chindia si va urez sa aveti succes in cariera fotbalistica.

Primul meci oficial al echipei noastre din 2023, cu FC Argeș, în etapa a 22-a a Superligii, este programat luni, 23 ianuarie, ora 17.00. Sper sa vad in actiune noile transferuri si poate o sa luam toate punctele puse in joc ca sa incepem cu dreptul anul 2023 si sa adunam puncter importante in Super Liga Romania.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap