Iulian Nedelcu este campion national de culturism

Iulian Nedelcu

La categoria 80 kg, la Campionatele Nationale de Culturism, Iulian Nedelcu a castigat medalia de aur. Orasul Targoviste are in fiecare an cel putin 1 campion national la culturism, la seniori sau juniori. Cand a participat pentru prima oara la un concurs de culturism, la juniori, Iulian Nedelcu avea un abdomen perfect.

In acest an, a luat in greutate si a participat la seniori, la categoria 80 kg culturism. Ma gandeam ca nu va mai avea abdomenul ala ce parea sculptat, dar a intrat la acest concurs mult mai definit. Cu ajutorul antrenorului Andrei Alexandrescu (Andy), Iulian Nedelcu a avut cele mai mari coapse, dar si cele mai definite. Andrei Alexandrescu este multiplu campion national de culturism si vice-campion mondial, iar omul stie orice despre acest sport. De cativa ani se ocupa de antrenamentele celor din Targoviste sau imprejurimi care participa la concursurile nationale. Picioarele puternice sunt baza unui corp atletic, trebuie sa fii ca o piramida.

Toti acesti sportivi se antreneaza la sala de culturism Cross Gym, acolo unde fac si eu miscare la nivel amator si de aceea stiu cateva detalii despre antrenamentele lor.

Iulian Nedelcu este numarul 1 in Romania la culturism, categoria 80 kg

Sa revenim la cei mai importanti oameni ai zilei Iulian Nedelcu si Andrei Alexandrescu. Andrei stie ca alimentatia e importanta, antrenamentele, cum pozezi la concurs ca sa nu te incurci si cum sa faci definirea inainte de cel mai important eveniment de acest gen din Romania. Imi povestea Iulian cum se mira vanzatoarea de la un magazin de la colt de strada cand cumpara 30 de oua la 2 zile ca sa le manance. Pentru ca nu iei in masa musculara doar daca te uiti la Tv, trebuie sa bagi cantitati mari de proteine in tine si asta nu e usor pentru nimeni.

Andrei Alexandrescu

Iulian s-a antrenat din greu anul asta. Il vedeam la sala epuizat, iar asta se citeste pe fata omului cand e terminat dupa un antrenament. In culturism, daca vrei sa ajungi campion national, nu e loc de scuze. Trebuie sa te antrenezi tare, cu super seturi, cu efort maxim fara sa te uiti in urma. Iti trebuie un partener nebun de antrenament, un antrenor de top ca Andrei Alexandrescu si multa munca. Cand altii mananca pizza, paste cu sos, savarine sau eclere, tu te uiti lung pentru ca stii ca trebuie sa ai un abdomen perfect.

Orasul Targoviste are inca un campion national la culturism, iar asta se datoreaza lui Iulian Nedelcu si a intregii echipe care a stat in spatele lui. Sa faci miscare la nivel amator, ca mine, este ok, dar sa te antrenezi fara pauza pentru un concurs important, nu e pentru oricine.

Culturismul nu il poti pacali. Poate ai noroc de bani multi sau ai familia instarita, poate esti frumos si ai avut gena buna de la parintii tai, dar corpul tu il lucrezi si nu exista o pastila magica care sa te faca sa arati super. Corpul tau este munca ta si e la vedere. Felicitari Iulian Nedelcu!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap