Filme la Mall Dambovita

Filme la Mall Dambovita

Daca iti place sa vizionezi filme la Mall Dambovita gratis, ai mai jos programul pe saptamana 24 – 30 august. Tot ce trebuie sa faci, e simplu: o rezervare pe siteul dambovitamall.ro/cinema

Alegi filmul pe care vrei sa il vizionezi, sa zicem Kong: Skull Island care ruleaza miercuri. Urmatorul pas este click pe Inscriere autoturism, daca vrei sa vezi filmul din masina. Trebuie sa introduci urmatoarele date: nume, prenume, email, numar masina si numar telefon.

Daca dai click pe butonul acces tribuna, trebuie sa introduci datele: nume, prenume, email si numar telefon. Participarea este gratuita, doar ca trebuie sa te inscrii pe lista cu 36 de ore inainte de eveniment. Accesul in zona de eveniment drive-in se va realiza exclusiv în intervalul 20.00 – 21.00 inainte de inceperea filmului, iar filmul va incepe la 21:30.

In masini sunt acceptate maxim 3 persoane (conform legislatiei in vigoare ”ocupantii unei masini fiind membri aceleiasi familii”, masurile de protectie sanitara fiind stabilite prin ordin comun al Ministrului Culturii si al Ministrului Sanatatii, emis in temeiul Art. 71 Alin. (2) din legea Nr. 55/2020.

Nu ai voie cu animale de companie si nu ai voie sa vizionezi filmul din afara masinii, doar daca esti la tribuna. Puteti sa comandati si mancare sau suc daca doriti asta.

Participantii se pot inscrie doar de 3 ori utilizand aceeasi adresa de e-mail pentru orice film din lista de filme din evenimentul Cinema Drive-in. Toate inscrierile ce vor depasi aceasta cifra de 3 inscrieri utilizand aceeasi adresa de e-mail atat pentru sectiunea Auto cat si pentru Tribuna, vor fi anulate.

Program filme la Mall Dambovita in urmatoarele zile

Luni, 24 august 2020 – A Quiet Place

Marti, 25 august 2020 – A Dog’s Way Home

Miercuri, 26 august 2020 – Kong: Skull Island

Joi, 27 august 2020 – Brave

Vineri, 28 august 2020 – Bohemian Rapsody

Sambata, 29 august 2020 – Jumanji: The Next Level

Duminica, 30 august 2020 – Just Mercy

Pentru sugestii sau alte mentiuni privind evenimentul ii puteti contacta la: officedambovitamall@primekapital.com

You may also like...

1 Response

  1. Magda says:

    Filme bune, multumesc pentru recomandari!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap