Magazine din Mall Dambovita

magazine din mall Dambovita

Pe 20 august, se va deschide mall in Dambovita. Multi prieteni din Targoviste se duceau la Bucuresti, Ploiesti sau Pitesti ca sa ajunga la un mall, sa isi cumpere haine, sa manance ceva bun la KFC sau Mc Donald’s, sa bea o cafea de calitate sau sa vada un film de actiune la cinema. In sfarsit, in 2020, o sa avem si noi mall in Dambovita.

Ce magazine o sa gasim in Mall Dambovita?

Mi-as fi dorit sa avem mai multe magazine de la firme cunoscute in mall-ul din orasul nostru, dar suntem abia la inceput. La parter o sa gasiti urmatoarele magazine: Colin’s, C&A, CCC, Various Brands, LC Waikiki, OptiBlu, Kendra, XXII, Boutique 17, Sinsay, Otter, Orsay, Mango, New Yorker, Il Passo, Aldo, Cupio, Suvari, Intersport, DM Drogerie Markt, Altex, Zoo Center, Klarmann, Vodafone, Orange, Cador, Top Shop, B&B, Marionnaud, Penti, Pepco, Sportisimo, Geox, Benvenuti, Notiel, Hervis, Cropp, House, Smyk, Sizeer, Deichmann, Bigotti, Neli Melo, Splend’or, bijuteria Teilor.

La etaj o sa avem multiplex Cinema City, iar asta a pus un zambet pe fata mea. Sunt innebunit dupa filme si ani de zile, dar orasul Targoviste nu a avut un cinematograf dupa Revolutia din 1989. Orasul nostru a fost capat de linie pentru Ceausescu si filmul cu procesul lui a fost vizionat de prea multi romani, asa ca politicienii din Dambovita au decis ca nu mai avem nevoie de filme la cinema timp de 20 de ani. Cinematograful Victoria, care era pe Centrul vechi, nu mai exista, iar cinema Independenta a fost ruina ani de zile.

Daca iti place sa mananci bunatati, dar nu prea iti place la KFC, ai si alte variante de unde sa alegi incepand din 20 august: Jerry’s Pizza, Chopstix, Dabo Doner, Mesopotamia, Spartan, Tucano Coffe, Al Wady, Pep Pepper.

O sa avem si cel mai mare supermarket din judet – Carrefour care poate vine cu preturi mai bune si cu mai multe produse noi. Nu stiu cum sunteti voi, dar parca aceste supermarket-uri din Targoviste au inceput sa semene intre ele. Nu exista ceva anume care sa le deosebeasca, cum este de exemplu Auchan in Pitesti care are tot ce vrei: de la pesti mari in acvariu pe care poti sa ii cumperi, fructe exotice pana la paine proaspata din productia proprie.

Ce alte magazine va mai doriti in Mall Dambovita?

You may also like...

6 Responses

 1. Dragut says:

  Dacă nu cunoști, nu mai vorbii aiurea. Cinema a existat o perioada lunga la supeco, cu cele mai recente filme, la fel ca la Mall :)

  • Mike says:

   Line Cinema de la Supeco este de vreo 3 sau 4 ani in Targoviste si chiar au filme bune, la preturi ok, dar 17 ani la ce cinema ai fost in orasul asta? Chiar sunt curios.

 2. Relu says:

  Brand-uri autohtone,nu ne spui?ca ne am saturat de astia care ne iau banii….si ne vand bangladesh si china

  • Mike says:

   Sunt si firme din Romania in Mall Dambovita. Lantul de restaurante Spartan, detinut de omul de afaceri Stefan Mandachi, este prezent si la noi si o afacere pur romaneasca. Sunt peste 43 de restaurante Spartan in Romania.

 3. Dana says:

  Multumesc pentru informatie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap