Renovarea unui apartament

apartament renovat

Atunci când te apuci de renovarea unui apartament trebuie să ai 2 lucruri importante: bani și răbdare. Un prieten bun și-a renovat apartamentul de la zero. Și-a aruncat mobila veche și a dat jos faianța urâtă de pe pereți, pusă de pe vremea comunismului.
Și pentru că nu mai avea nimic în apartament, a dormit la mine pe toată perioadă renovării. El credea că în 2 luni va fi gata renovarea, dar de fapt a durat 4 luni.

Aproape de fiecare dată atunci când venea la mine, era mereu trist pentru că nu era o zi în care să nu se ivească o problemă.
În primele 2 săptămâni, muncitorii, după ce au luat o parte din bani, nu au mai venit la muncă. S-au certat între ei. Am plecat după ei cu o mașină cu 4 oameni serioși și tatuați și cu un ton ridicat i-am adus înapoi la treabă.
Apoi prietenul meu și-a comandat niște uși interioare, dar în loc de 3 uși au venit doar 2, pentru că a 3-a nu mai era pe stoc. Iar una dintre ele nu se deschidea de tot, din cauza parchetului.

Dar au fost și zile bune. Atunci când și-a găsit gresie și faianță pe gustul lui după ore de căutări. Iar Moment Adeziv pentru Gresie și Faianță nu l-a dezamăgit. Parchetul l-a ales mai scump dar a meritat. În dormitor a folosit o nuanță mai închisă, iar în sufragerie una mai deschisă. Și aici Moment Parquet și-a făcut datoria și nu au mai fost niciun fel de probleme.

Dacă aveți de gând să vă renovati apartamentul aveți nevoie de produse de calitate pe care le puteți comanda de pe www.lipesteorice.ro
In plus dacă o să cumpărati produse Moment de minim 50 de lei până pe 15 septembrie, puteți înscrie bonul pe www.lipesteorice.ro și puteți câștiga unul dintre cele 6.300 prânzuri la McDonald’s, 500 lei săptămânal sau marele premiu de 1.000 euro.

Renovarea unui apartament nu e o joacă de copii. La începutul acestui articol am scris că aveți nevoie de bani și răbdare. Ar trebui să adaug și numărul 3: produse de calitate oferite de Moment.

You may also like...

1 Response

  1. Ehe, renovarea este o gaura in buget.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap