Filipe Luis a luat rosu direct

Filipe Luis

Filipe Luis a luat roșu direct în ultimul minut al primei reprize dintre Barcelona și Atletico Madrid. Filipe Luis a intrat cu talpa sus la minge, dar nu și-a retras piciorul la timp și l-a lovit puternic pe Messi.
Filipe Luis a jucat agresiv pentru că până în minutul 30 a făcut 4 faulturi dure, din care cred că la 2 putea să primească galben.
Unii spun că Luis a căutat mingea și că nu a vrut să îl lovească pe Messi. Așa poți să faci o foarfecă și să îi spargi capul unui adversar pentru că ai vrut să lovești mingea. Filipe Luis nu are nicio scuză.
Ray Hudson a declarat referitor la această fază: Filipe Luis a venit la acest meci cu o macetă băgată în jambiere.

În acel minut Barcelona conducea cu 2-1, după ce Atletico Madrid a jucat foarte bine primele 20 de minute. Atletico Madrid a făcut un pressing sus și Barcelona nu a reușit să iasă cu mingea la picior și să facă țesătura de pase. Atletico Madrid a deschis scorul în minutul 10 prin Koke.
Dar catalanii au revenit repede în joc și au marcat 2 goluri prin Messi în minutul 30 și Luis Suarez în minutul 38.

După ce Filipe Luis a luat roșu direct, am crezut că meciul va fi ușor pentru Barcelona. Dar nu a fost așa. Atletico Madrid a atacat și in 10 oameni până în minutul 65, atunci când Diego Godin bagă o alunecare stil sanie la Suarez și primește al doilea cartonaș galben și apoi cartonaș roșu.
Atletico nu a mai contat în atac după a două eliminare și Barcelona a făcut posesie până la sfârșitul celor 90 de minute. Barca a câștigat cu 2-1, este pe primul loc în Primera Division și are 3 puncte în fața lui Atletico. În plus, Barcelona mai are o etapă restanță cu Sporting Gijon, meci care se va disputa în Februarie.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap