Manusi de protectie

manusi de unica folosinta

Stiu ca ati vazut in multe filme, seriale sau ati ajuns la spital cu diferite probleme si ati vazut doctori sau asistente care folosesc manusi de protectie din latex, nitril sau vinil pentru ca microbii sa nu se transmita. Chirurgii se spala bine pe maini inainte sa intre intr-o operatie si folosesc niste manusi speciale atunci cand te taie ca sa te scape de apendicita sau ca sa iti mai adauge cativa ani la viata dupa o operatie la inima. Daca stiti unde sa cautati gasiti manusi unica folosinta la preturi avantajoase.

Daca va duceti la un dentist nou sa fiti atenti daca are asistenta sau lucreaza singur. Daca se spala pe maini si daca foloseste manusi latex inainte sa se apuce sa iti repare maselele sau dintii. Iar daca ai o carie mai mare si trebuie sa iti omoare nervul unei masea atunci doctorul stomatolog chiar trenuie sa foloseasca manusi de protectie. Fara manusi de unica folosinta, hepatita sau alte boli se pot transmite de la un om la altul. Nu vreau sa va sperii ca sa nu va mai duceti la dentist, dar sa fiti atenti daca e curatenie in cabinetul stomatologic si daca doctorul foloseste manusi medicale.

Eu ma duceam la un doctor stomatolog la mine in cartier care era femeie caee te programa din timp si se ocupa pe rand de dintii mei. Dar era mereu curat la ea in cabinet si mereu folosea manusi de protectie ca sa evite neplaceri pentru clientii ei. Preturile nu erau cele mai mici din acest domeniu, dar lucra foarte bine si serios. Iar dantura unui barbat sau a unei femei este foarte importanta in societate. Stii cum e sa vezi o fata frumoasa, eleganta si cand treci pe langa ea, parul ei lung si drept sa miroasa ciudat pentru ca era nespalat? Asa e si cu dantura. Daca ai dintii stricati nu o sa mai poti sa razi cu gura pana la urechi. Ca doar nu vrei sa vorbesti cu prietenii apropiati cu mana la gura ca sa nu se vada cariile de la dintii din fata. O dantura buna inseamna ca stii sa te ingrijesti si tii la sanatatea ta.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap