Totul despre BlackCoffee

Black Coffee

Timp de 10 ani, noi nu am avut un cinematograf in Targoviste, iar daca doreai sa vezi o realizare cinematografica de exceptie, te deplasai la Ploiesti, Pitesti sau la Bucuresti. Lucrurile s-au schimbat in bine si de ceva timp in orasul cetate avem Line Cinema, iar peste drum s-a deschis o noua cafenea cunoscuta de toata lumea ca BlackCoffee. Acum poti sa te duci la un film in weekend cu toata familia si inainte de asta, sa te opresti la cafenea sa iti cumperi un Espresso sau un Cappuccino, iar daca preferi ceva mai lejer, poti sa te rasfeti cu o limonada clasica sau o socata old school.

Sunt 2 locatii BlackCoffee, iar cea din poza de mai jos este cea mai recenta si mai spatioasa pentru ca are un bar imens cu niste scaune comode, plus o canapea si o masa unde poti sa petreci cateva minute alaturi de prietenii tai la o cafea pe gustul tau. Am baut la BlackCoffee Cappuccino si Long Black, fiecare cu o anumita aroma si gust diferit. Prefer Cappuccino in zilele de relaxare, iar Long Black, care este o cafea tare, pentru perioadele in care trebuie sa raman treaz si activ multe ore la rand. Stiu ca sunt importante si preturile, iar o apa plata la 3 lei, un Espresso sau o ciocolata calda la 4 lei sunt accesibile pentru toate buzunarele.

BlackCoffee are si un program de loialitate, la noua produse cumparate primesti unul gratis. Avantajul principal este reprezentat de faptul ca nu doar cafelele sunt incluse in program, ci aproape toate produsele indiferent ca vorbim de limonada, fresh de portocale, stress down (din fructe de padure, menta si mere), energy boost (din grapefruit, mere si ghimbir), citronada sau ginger banana (din lamaie, ghimbir, banana, miere si apa). Exceptie fac racoritoarele si biscuitii. Sunt oameni care nu sunt activi toata ziua daca nu beau o cafea inainte sau sunt altii care beau un Cappuccino de fiecare data cand vor sa se relaxeze. Vestea buna este ca portile la BlackCoffee se deschid la ora 8 dimineata. De asemenea am prieteni care beau cafea foarte rar, dar la aceasta cafenea gasesti multe alte variante sa iti potolesti setea sau sa iei un bust de energie cu Monster sau Burn.

Unul din produsele oferite de aceasta cafenea pe care rar il gasesti in alta parte este cafeaua la cornet comestibil. Aceasta combinatie ciudata, dar delicioasa a aparut pentru prima oara in Africa de Sud, iar acum este populara in toata lumea, inclusiv in Targoviste. Omul care a avut aceasta idee revolutionara a fost Dayne Levinrad, care a lucrat multi ani la o companie de cafea si cand s-a intors in Africa de Sud, a pus in practica conceptul de „coffeeinacup“. Cornetele sunt rezistente pentru ca sunt facute dintr-o faina speciala, altfel cafeaua ar curge in mai putin de 2 minute.

Daca ai pofta de o cafea de calitate, ai mai jos locatiile BlackCoffee din Targoviste:

  • Bulevardul Mircea cel Batran, Bl X1, parter
  • Bulevardul I.C Bratianu nr 12 (vis-a-vis de Line Cinema si Supeco Dealu Mare)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap