Chindia a castigat cu 2-0 la Pandurii

Pandurii

Chindia Târgoviște a învins cu 2-0 pe terenul celor de la Pandurii și cu 3 etape înainte de finalul Ligii a 2-a este pe primul loc cu 79 de puncte. Pe locul 2 se află Academica Clinceni cu 77 de puncte și pe locul 3 este U Cluj cu 72 de puncte. Mâine se va juca un meci important între Academica și U Cluj, iar dacă jucătorii echipei din Clinceni vor reuși să câștige sau să facă egal, cred că U Cluj are șanse minime să mai ocupe unul din primele 2 locuri.

Date statistice la meciul castigat de echipa lui Viorel Moldovan impotriva celor de la Pandurii

Chindia Târgoviște a avut 6 șuturi pe poartă, 2 au fost transformate în goluri, iar Pandurii a avut doar 2 șuturi pe poartă. Echipa din Târgoviște a tras de de 8 ori spre poarta adversarilor, iar Pandurii doar de 4 ori. Echipa lui Moldovan a condus și la cornere unde a avut 10, iar echipa gazdă doar 5 lovituri de colț. Posesia a fost de 60% pentru Chindia, un procent foarte bun pentru o echipă care joacă în depasare, iar Pandurii a avut doar 40%. Chindia ajunge la al 4-lea meci consecutiv în care nu primește gol.

Trebuie să menționez și de lovitura de la 11 metri ratată de Cristian Cherchez în minutul 20, minge scoasă printr-o paradă a portarului Costache. În Liga 1, în sezonul viitor, asemenea oportunități nu mai trebuie tratate cu ușurință, dar am încredere în unul dintre cei mai tehnici jucători din Târgoviște.

Lotul celor 2 echipe pentru acest meci incheiat cu victoria echipei din Targoviste

Pandurii: Al. Costache – Oiţă, D. Ciobanu, Rob. Bratu, Al. Vasilescu – Trancă, Raiciu – Tudoran, Dodoi, Blejdea – Al. Popescu

Rezerve: Al. Opriţa – Rob. Gheorghe, Şendroiu, Du-Ho Kim, Dinu-Ivănescu, Dănescu, Măicăneanu
Antrenor: Adrian Bogoi

Chindia: Aioani – Martac, Leca, Bg. Şandru, D. Panait – Raţă, Liv. Mihai, Novac, A. Mihaiu – D. Florea, Cherchez

Rezerve: Ius. Popescu – Andr. Şerban, C. Dinu, Neicuţescu, Val. Alexandru, Cr. Neguţ, D. Dumitraşcu
Antrenor: Viorel Moldovan

Ce a declarat Viorel Moldovan la finalul celor 90 de minute

„Avem un grup senzațional, sunt mândru că antrenez Chindia Târgoviște. Am reușit să formăm o stare de spirit extraordinară. Le-am spus mereu băieților că mentalul va face diferența în finalul campionatului. Programul pare să ne avantajeze. Trebuie să muncim. Punctele nu vor veni din cer. Suntem mai aproape ca niciodată de promovare. Lumea simte momentul și își îndreaptă atenția spre Chindia Târgoviște. Așteptăm suporterii să ne susțină la jocurile care au mai rămas și să ne bucurăm împreună!”

Sursa poza GSP.ro

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap