Tunsori pentru barbati 2019

tunosare barbati

Fiecare an vine cu trenduri noi sau cu trenduri clasice adaptate vremurilor in care traim. La fel se intampla si in cazul tunsorilor pentru barbati despre care vorbim in articolul de azi. Indiferent de tunsoarea pe care o abordezi, este foarte important ca aceasta sa fie executata cu o masina profesionala de tuns pentru ca rezultatul sa fie cel pe care ti-l doresti.

Secretul unei tunsori reusite este pozitionarea corecta a aparatului de tuns, perpendicular pe suprafata care urmeaza sa fie tunsa, cu dintii pieptenelui orientati usor in sus, iar taierea trebuie realizata in sensul opus directiei de crestere a firelor de par. Pentru o tunsoare clasica se folosesc de obicei doi piepteni de dimensiuni diferite.

Prin realizarea unei tunsori:

  • Se confera un aspect ingrijit;
  • Se mascheaza unele imperfectiuni ale figurii;
  • Se mascheaza unele imperfectiuni ale cutiei craniene;
  • Se pun in valoare trasaturile frumoase;

Tunsori in trend pentru 2019

Faptul ca tunsoarea potrivita poate face minuni la nivelul aspectului fiecarui barbat, asta nu mai e de mult o noutate. Cu toate acestea, multi barbati parasesc salonul sau frizeria cu impresia ca noua tunsoare nu este ceea ce cautau, iar asta se poate intampla din doua motive: fie nu apeleaza la persoana potrivita (caz in care nu putem recomanda decat schimbarea frizerului), fie nu stiu sa isi aleaga tunsoarea potrivita pentru trasaturile lor.

Fata ovala

Barbatii cu fata ovala au cele mai mici sanse de a da gres in alegerea unei frizuri. Proportiile armonioase ale fetei iti permit sa alegi dintr-o gama larga de tunsori, insa daca vrei sa mergi la sigur, incearca sa le eviti pe cele cu breton. O optiune demna de luat in calcul: par scurt in lateral si ceva mai lung in zona calotei, aranjat drept sau intr-o parte. De asemenea, parul lung, lasat pe spate, va arata impecabil la un barbat cu fata ovala.

Fata patrata

Un barbat cu fata patrata este cel care are maxilarul pronuntat, o trasatura cat se poate de masculina. Astfel, nimanui nu ii sta mai bine decat lui cu o tunsoare scurta si uniforma, extrem de simplu de realizat cu ajutorul masinii de tuns. Totusi, daca preferi o tunsoare ceva mai complexa, poti opta pentru ceea ce englezii numesc faux hawk. Mai exact, o frizura tip creasta, insa la care parul din lateral are o lungime medie.

Fata rotunda

In cazul fetei rotunde, parul trebuie sa contribuie la crearea unui efect de alungire a acesteia. Astfel, parul din lateral trebuie pastrat scurt, iar cel de sus lasat la o lungime medie sau chiar medie spre lunga si aranjat ulterior cu gel sau, daca preferi un aspect ceva mai natural, cu ceara.

Indiferent de tunsoarea pe care o alegi, trebuie sa stii ca este foarte important sa alegi ceea ce ti se potriveste, indiferent de ce este la moda. Tunsoarea face parte din personalitatea ta, asa ca este important sa alegi frizura potrivita trasaturilor tale, dar si a personalitatii.

Daca iti doresti sa iti faci singur frizura acasa, dar iti doresti un efect frumos, poti sa comanzi o masina profesionala de tuns din magazinul online al celor de la iCosmetics!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap