Instagram va ascunde like-urile primite

Instagram vrea sa faca o schimbare majora. Daca o sa postezi o poza, vei putea sa vezi cate like-uri o sa primesti, dar cei care te urmaresc nu vor avea aceasta optiune. In felul asta se elimina concurenta si numarul de like-uri sau inimioare primite nu mai conteaza in ochii tai sau ai concurentei. Se incearca prin aceasta miscare sa nu mai existe mentalitatea de turma, unde o poza cu 300 sau 500 de like-uri va primi inca pe atat doar pentru ca numarul de aprecieri conteaza in ochii utilizatorilor Instragram si nu calitatea pozei sau mesajul transmis.

Va exista o modificare si in numarul urmaritorilor?

Specialistii de la Instagram nu vor ascunde sau modifica numarul urmaritorilor din contul tau pentru ca asa se calculeaza popularitatea. Daca ai un cont de Instagram cu peste 2000 de urmaritori esti apreciat, peste 10.000 ai sanse mari de a primi bani sau produse pentru reclama, iar daca sari de 100.000 de urmaritori esti o personalitate importanta in aceasta retea de socializare. Unii fac poze de calitate si ajung la un numar de urmaritori apreciabil, altii prefera alta cale si cumpara un numar impresionant de followers ca sa se laude cu succesul pe Instagram. Dar iti poti da seama daca un cont este pe bune dupa numarul de like-uri si comentarii.

Daca Instagram va ascunde numarul de like-uri la fiecare poza nu o sa mai stii exact ce cont este facut pentru distractie si care este facut doar pentru promovare si pentru niste bani in plus.

Cum sa cresti numarul urmaritorilor pe aceasta retea de socializare?

Daca esti la inceput pe Instagram sunt sigur ca iti doresti sa ai un numar mare de persoane care sa te urmareasca. Ar fi bine sa pui doar poze de calitate, sa alegi cat mai putine teme, gen masini si cerul albastru sau sport si mancare sanatoasa etc. E indicat sa fii activ, sa pui zilnic stories, sa comentezi pe alte poze ale prietenilor tai, sa urmaresti cat mai multi oameni care fac poze de calitate. Dar sa nu faci asta niciodata: sa urmaresti pe cineva si peste 2 zile sa dai unfollow. Este cea mai urata miscare pe care o fac multi ca sa arate ca sunt urmariti de foarte multe persoane, dar ei urmaresc doar putini. Asta e genul de vedeta activa doar pe retele de socializare, iar in viata reala are doar 2 prieteni mari si lati.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap