Cum, cand si de ce sa oferi cuiva cartea ta de vizita

carte de vizita

Stii deja ca o carte de vizita contine informatiile esentiale despre tine: nume, prenume, loc de munca, functia, precum si datele de contact (numar de telefon si e-mail). De asemenea, nu e niciun secret ca o carte de vizita profesionala este facuta din hartie de calitate superioara si are un design atractiv.

Dar, e bine de stiut ca nu doar cartea de vizita in sine este importanta, ci si modul in care o daruiesti. Stii care e cel mai bun moment sa dai o carte de vizita? Sau ce spui atunci cand o oferi? Stii ce faci imediat dupa ce oferi cartea de vizita? Afla raspunsul la aceste intrebari citind randurile de mai jos.

Vrei sa-ti faci si tu o carte de vizita? Agrafa Print iti ofera modele de carti de vizita in Bucuresti, care te fac sa pari un profesionist in fata partenerilor, potentialilor clienti si a oamenilor pe care iti doresti sa ii cunosti mai bine. 

Ofera cartea de vizita doar cand ti se solicita

E important sa astepti ca interlocutorul tau sa iti solicite cartea de vizita. Daca o persoana este interesata sa te mai intalneasca, fii sigur ca va intreba cum te poate contacta pe viitor. Acesta este cel mai bun moment sa ii oferi cartea de vizita.

Atunci cand inmanezi cartea de vizita, foloseste mana dreapta sau chiar ambele maini. De asemenea, daca tu esti cel care solicita cartea de vizita, primeste-o in acelasi mod in care ti-a fost oferita. Daca interlocutorul tau iti da cartea de vizita cu mana dreapta, primeste-o tot cu mana dreapta.

Lucrurile pot sta diferit cand faci schimb de carti de vizita cu o persoana din strainatate. In unele tari este o insulta grava sa oferi cartea de vizita cu mana stanga.

De asemenea, ai grija sa nu iti acoperi datele cand o dariuesti. Tine-o de colturi, in asa fel incat interlocutorul tau sa poata vedea tot ce este scris pe ea. Priveste-l in ochi si zambeste-i in timp ce ii inmanezi cartea de vizita.

Formule de adresare

E importanta si adresarea atunci cand dai sau primesti o carte de vizita.

Iata cateva sugestii de formule pe care le poti folosi:

– Uite cartea mea de vizita! Mi-ar face placere sa ne auzim curand!

– Imi pare bine ca ne-am intalnim! Poti sa imi dai cartea ta de vizita? Ti-o dau si eu pe a mea.

– Mi-ar placea sa iesim candva la o cafea si sa mai discutam. Suna-ma!

Cere si tu cartea de vizita a interlocutorului

Chiar daca interlocutorul tau a fost cel care te-a abordat si ti-a cerut cartea de vizita, e politicos (si se poate dovedi chiar util) sa ceri si tu una la schimb. Aminteste-ti ca persoana din fata ta e un potential client sau partener si ca, la un moment dat, vei dori sa intri in legatura cu el.

Fa si un comentariu legat de cartea de vizita primita. Spune-i cat de grozav este logo-ul, mesajul pe care l-a folosit in descriere sau ca designul cartii de vizita este cu adevarat special.

Cine ar fi crezut ca exista atat de multe detalii de care sa tii cont atunci cand oferi o carte de vizita? Pentru orice tip de carti de vizita in Bucuresti, apeleaza la Agrafa Print. Poti sa faci aici carti de vizita clasice, multi strat, transparente, facute din plastic sau pluta, carti de vizita laminate, lacuite selectiv, imprimate in relief, si multe alte tipuri

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap