Libraria mincinoasa Sophia

Cautam de saptamani bune primul volum “Scrisori catre Lucilius” de Seneca si l-am gasit in sfarsit la Libraria Sophia. Este o carte pe care doream sa o am in biblioteca si am dat comanda online fara sa stau pe ganduri. Am asteptat vreo saptamana si nu s-a intamplat nimic, asa ca am intrat pe site-ul lor si am cautat pagina Contact de unde am notat un numar de mobil. Am sunat si mi-a raspuns o doamna care mi-a spus sa stau linistit ca inca nu aveau cartea pe stoc, dar maxim in 2 zile se rezolva. Asta se intampla marti.

Eu aveam drum spre Bucuresti, alaturi de o bruneta focoasa, pentru ca trebuia sa ajungem la piesa de teatru” Idolul si Ion Anapoda”, o comedie amara cu Dan Puric in rolul principal. Am sunat iar la Libraria Sophia sa nu mai trimita cartea “Scrisori catre Lucilius”, volumul 1, prin curier pentru ca o sa trec pe la librarie sa o ridic direct de la sediu.

Doamna mi-a spus la telefon ca au cartea si ca o lasa la o colega ca sa o platesc si sa intru in posesia ei. Ajung sambata la Libraria mincinoasa si o intreb pe o angajata care nu prea a mai zambit in ultimul timp daca are pusa deoparte o carte de Seneca pe numele meu. Imi raspunde ca nu are asa ceva, ca nici macar nu are in stoc volumul 1, doar volumul 2 si ma ia la intrebari cu cine am vorbit. Ii arat numarul de mobil de contact al Librariei Sophia, ziua si ora la care am comunicat cu cineva de acolo si ea doar dadea din umeri.

Mi-a lasat un gust amar aceasta atitudine a celor care lucreaza acolo pentru ca puteau sa ma anunte de la bun inceput ca nu au asa ceva pe stoc, iar eu nu mai ma deplasam pana acolo doar ca sa schimb aerul. Cei de acolo nu au niciun Dumnezeu al comunicarii printre ei, desi este o librarie crestina.

You may also like...

2 Responses

  1. mihaela voicu says:

    Ne cerem scuze pentru atitudinea librarilor. Sperăm să nu vă mai dezamăgim.

    • Mike says:

      S-a rezolvat pana la urma cu interventia prietenei mele, dar dupa cel putin 2 saptamani. E o poveste cu final fericit, dar trebuie sa mai lucrati la comunicarea cu potentialii clienti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap