Totesport

totesport

Daca vrei sa cauti pariuri pe caini sau cai, ar trebui sa incerci casa de pariuri Totesport.
Totesport ofera cote pentru toate cursele de cai din UK. Daca va place sa pariati mult pe fotbal sau tenis ar trebui sa incercati alta casa de pariuri online. Aveti de unde alege.

Totesport nu ofera bonus pentru pariuri pentru jucatorii romani. Are in schimb bonusuri bune pentru casino, bingo sau poker, tot pe site.
Oferta de pariuri live nu e asa bogata si nu se compara cu bet365 sau betfair. Dar pana la urma este ceva normal, pentru ca Totesport este specializata pe pariurile pe cai sau caini.
Pariul minim este de 1 lira englezeasca sau echivalentul in alta moneda. Puteti sa deschideti contul in euro, dolari sau lire sterline.
Retragerea minima pe card sau Skrill este de 10 lire sterline. Castigul maxim permis pe un pariu sau un pariu combinat este de 500.000 de lire englezesti.

Daca aveti vreo problema cu eliberarea vreunui bonus sau alte nelamuriri legate de alte aspecte ii puteti contacta la telefon +44-194-282-4211, prin email la adresa customercare@totesport.com. Daca va place sa scrieti scrisori de mana, adresa postala a casei de pariuri Totesport este 56 Benson Rd, Birchwood, UK.
Puteti sa depuneti si sa retrageti folosind urmatoarele metode de depunere:Visa, Master Card, Maestro, Skrill / MoneyBookers.
Verificarea identitatii se face destul de repede. Tot ce trebuie sa faceti este sa trimiteti o copie de buletin sau carte de identitate.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap